Zoek Alle vacatures

Waarom hoogwaardige kennis op het gebied van onderhoud niet binnen diverse industrieën inzetten?

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die binnenkort beschikbaar komt voor een nieuw project: maintenance and reliability engineer, Willibrord Dellaert.

Klik hier om het cv van REEF-projectspecialist Willibrord Dellaert te bekijken.

Daarom is Willibrord breed georiënteerd
Willibrord heeft ervaring opgedaan in diverse industrieën, zoals de automotive, farmacie, electronica en textiel. Met deze ervaring heeft hij een brede projectachtergrond opgebouwd, met als hoofddoel het aanbrengen van structuur binnen preventief, curatief en modificerend onderhoud. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van preventieve onderhoudsplannen, uitwerken van risicomanagement binnen onderhoud, het faciliteren van root-cause-analyses en het plannen van preventieve onderhoudswerkzaamheden. Hij heeft daarnaast ervaring opgedaan met advisering over de onderhoudbaarheid en betrouwbaarheid van nieuwe equipment en installaties. Hij heeft voornamelijk ervaring opgebouwd met hoogwaardig onderhoud aan productie-equipment. Ook onderhoudsengineering voor gebouwgebonden installaties behoorden tot zijn werkzaamheden. 

Daarom is Willibrord analytisch en communicatief vaardig 
Dankzij zijn flexibele houding kan Willibrord makkelijk schakelen tussen diverse projecten. Het omschakelen naar een nieuw project is voor hem dan ook geen enkel probleem. Zijn pragmatische houding zorgt ervoor dat hij, ondanks diverse projecten, overzicht houdt en doelgericht te werk gaat. Hij zal ervoor zorgen dat gemaakte afspraken nagekomen worden en de voortgang van werkzaamheden helder is voor alle betrokken partijen, zoals stakeholders. Mede door zijn goede communicatieve vaardigheden weet hij informatie begrijpelijk over te brengen

Praktisch

  • Regio Zuidoost-Nederland
  • 40 uur per week
  • Per direct beschikbaar

Klik hier om het cv van REEF-projectspecialist Willibrord Dellaert te bekijken.

Wilt u kennismaken met deze projectspecialist? Neem dan contact op met Frank Schuurman, projectmanager REEF proces en productie, via f.schuurman@reef.nl of 06 531 91 152.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.