Marcel Buitelaar

Expertise: Bouw en Infra
Opdrachtgever: Gemeente Eindhoven

Klantgerichtheid 

Marcel zet zijn kennis en expertise in bij Gemeente Eindhoven als medewerker woonomgeving. Hij coördineert en bereidt verzoeken voor om veranderingen binnen de openbare ruimte te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan vergroening, extra straatmeubilair, maar ook aan verkeerskwesties. Daarnaast behandelt Marcel de meldingen die binnenkomen via de BuitenBeter-app.  

Het grootste focuspunt van Marcel is om klanten goed te helpen, ook al is het antwoord op het verzoek ‘nee’. Marcel werkt dusdanig klantgericht, dat de melder het gevoel heeft dat de vraag terecht is en dat hij zich gehoord voelt. Daarnaast draagt Marcel bij de gemeente intern zorg voor uniformiteit. Dit doet hij door afspraken vast te leggen en kennisbanken te bouwen en te beheren. 

Kennis delen

Zijn manier van aanpakken sluit naadloos aan bij de REEF-kernwaarde ‘ondernemend’, omdat hij proactief kennis deelt met zijn vakgenoten. Deze kennis deelt hij bijvoorbeeld via de kennisbank. Deze zorgt ervoor dat bekende kennis wordt geborgd en dat hier nieuwe kennis aan toegevoegd wordt.  Het feit dat de zin ‘het staat in de kennisbank’ steeds vaker gezegd wordt, toont aan dat het initiatief van toegevoegde waarde is.  

 

 

Bekijk de andere genomineerden