Herman Schukkink

Expertise: Supply Chain
Opdrachtgever: Scandinavian Tobacco Group

Brede kennis en ervaring

Herman is momenteel verantwoordelijk voor een project dat zich bevindt in een veranderende omgeving. Zijn opdrachtgever zit op het gebied van personeel in een veranderingsfase, die impact heeft op de gehele organisatie. Herman is als projectspecialist ingezet door zijn ervaring als leidinggevende en uitgebreide kennis op het gebied van logistiek. Hij kenmerkt zichzelf als een toegankelijk persoon en als leidinggevende is deze kwaliteit van groot belang. Hierdoor zorgt hij er namelijk voor dat medewerkers zich begrepen voelen en bereid zijn om extra stappen te zetten.  

De logistieke expertise van Herman komt goed tot zijn recht. Er zijn een aantal productielijnen die gewijzigd worden en deze voert hij uit. Hij gaat om inslag-, opslag- en outboundprocedures. Herman ziet erop toe dat er een veilige, correcte en efficiënte opvolging plaatsvindt.  

De combinatie van de eigenschappen en kennis van Herman heeft ervoor gezorgd dat alle uitvoeren, met betrekking tot de productielijnen, binnen de gestelde deadlines zijn uitgevoerd. 

Verbinding

Herman weet erg goed verbinding te leggen met anderen. Hij creëert écht een team en weet ieder individu ook te enthousiasmeren. Dit komt door zijn persoonlijke aandacht en het feit dat hij continu het goede voorbeeld geeft. Daardoor zetten de medewerkers met plezier een stapje extra voor Herman. Vanuit diverse niveaus krijgt hij te horen dat ze met hem weglopen. 

 

 

 

 

 

Bekijk de andere genomineerden