Helmi van Mullekom

Expertise: Personeel en Organisatie 
Opdrachtgevers: Carglass & Yask

Twee projecten, één specialist 

Helmi heeft zichzelf in twee jaar bij REEF ontpopt als projectspecialist van formaat. Inmiddels is ze zelfs eigenaar van twee projecten bij twee verschillende opdrachtgevers, namelijk Carglass en Yask. Bij Carglass richt Helmi zich op procesverbetering en professionalisering van het systeem Workday. Daarnaast zet zij zich in voor Yask, waar ze zich bezighoudt met de in-, door- en uitstroom. Helmi is bezig deze stromen te optimaliseren, samen met een softwarebedrijf. Hiervoor maakt Helmi een blauwdruk, om in kaart te brengen wat er procesmatig gebeurt.  

Voor beide projecten maakt Helmi gebruik van de scrum-methodiek. Om zichzelf te professionaliseren als projectspecialist, heeft Helmi een scrum-training gevolgd via REEF. Een training die zeker van toegevoegde waarde is.  

De grootste uitdaging voor Helmi is om in een korte tijd veel verschillende stakeholders op de hoogte te houden van haar projecten. Doordat ze uitstekend het overzicht bewaart en proactief communiceert met de verschillende partijen, weet zij zowel de opdrachtgevers als REEF op ieder moment aan te haken en informeren.  

100% inzet

Het voeren van ontwikkelgesprekken en volgen van trainingen, zorgt ervoor dat Helmi het beste in zichzelf naar boven haalt. Hierdoor kenmerkt Helmi zichzelf als een ondernemend projectspecialist; ze neemt continu initiatief, omdat ze voor 100% resultaat gaat.  

 

 

 

 

 

 

Bekijk de andere genomineerden