Harald van der Heijden

Expertise: Installatietechniek  
Naam opdrachtgever: DAF 

Multidisciplinaire kennis 

Bij DAF is Harald verantwoordelijk voor het leiden van werktuigbouwkundige verbeterprojecten. Hij inventariseert bij aanvang van de projecten de behoefte bij de organisatie. Hij maakt een technische vertaling van deze behoefte naar een concept-project, oftewel een 'ontwerp'. Harald stuurt daarbij installateurs aan die het concept-ontwerp omzetten naar een definitief ontwerp, die uiteindelijk wordt uitgevoerd.  

Harald zorgt ervoor dat de uitvoering geco√∂rdineerd wordt en is verantwoordelijk tot aan de oplevering. Kortom, Harald zorgt dat de business volledig ontzorgd wordt in hun behoefte, zodat zij zich bezig kunnen houden met de beoogde groei van DAF. De groeiambitie van DAF zorgt ervoor dat de productie continu door moet gaan. Daarentegen moeten er ook verbeterprojecten gerealiseerd worden om deze groei te realiseren. Deze twee samen zijn een interessante uitdaging. De uitdaging is namelijk om ervoor te zorgen dat DAF kan blijven produceren en daarnaast verbetering realiseert aan gebouwen en installaties. Dankzij de multidisciplinaire technische kennis van Harald, gecombineerd met zijn oplossingsgerichte houding, weet hij ervoor te zorgen dat ieder project gerealiseerd wordt, ongeacht de situatie.

Samenwerking

Harald betrekt alle stakeholders tijdens zijn projecten en brengt hen tijdig op de hoogte. Hierdoor neemt iedereen actief deel aan de projecten, wat zorgt voor een vlotte en prettige samenwerking. 

Doordat Harald alles zo goed beheert, valt er niks tussen wal en schip. Zo weet hij iedereen betrokken te houden en geven collega's zelf aan dat ze het prettig vinden om met hem te werken.   

 

Bekijk de andere genomineerden