Erik Bastiaans

Expertise: Proces en Productie 
Opdrachtgever: Canon Production Printing 

Snelle start 

Erik is nog maar relatief kort projectspecialist bij REEF, maar heeft al razendsnel aangetoond dat zijn expertise, inzet en behaalde resultaten van grote toegevoegde waarde zijn.  

Als equipment engineer automation is Erik betrokken bij verbeterprojecten op het gebied van automatisering. Het doel van dit project, en dus ook het doel van Erik, is om verbeteringen door te voeren ten behoeve van de continuïteit, HSE en P&L. Het uiteindelijke resultaat is een gemoderniseerde fabriek, toekomstbestendig door het toepassen van de laatste besturingssystemen. Daarnaast staat hij paraat op momenten dat zich complexe storingen voordoen. 

Erik is een zeer gedreven specialist met veel technische kennis op het gebied van automatisering én werktuigbouwkunde. Door deze kwaliteiten, weet Erik problemen vanuit verschillende invalshoeken te belichten om tot de juiste oplossing te komen. Door zijn gedrevenheid weet Erik zich goed staande te houden in een grote en complexe organisatie. Hierdoor krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheid voor grotere projecten met hoge prioriteit en diverse stakeholders. 

Trotse ondernemer 

Erik kenmerkt zich als een echte ondernemer, ziet kansen en is ook niet bang om hier opportunistisch op in te spelen. Samen met REEF denkt hij in mogelijkheden om nóg succesvoller te zijn. Daarnaast is hij zichtbaar trots op het werk dat hij levert. Deze trots is volkomen terecht, omdat hij er alles aan doet zijn kennis te verrijken, te verbreden en toe te passen om 100% resultaat te behalen.  

 

 

 

 

 

Bekijk de andere genomineerden