Zoek Alle vacatures

Projectspecialist Nicole van Steenis

Projectmatig werken is een vak apart. De lat der verwachtingen en de gestelde doelen liggen terecht hoog. Doelen zoals kennis delen. Maar ook: de doorlooptijd van projecten verbeteren en hoogstaande kwaliteit leveren middels een gedegen prioriteitstelling en efficiënt werken. REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen.

Ervaren P&O-adviseur
REEF-projectspecialist Nicole van Steenis 

REEF-projectspecialist Nicole van SteenisNicole is een ervaren P&O-adviseur. Door haar ervaring als projectspecialist bij REEF neemt zij gemakkelijk nieuwe werkwijzen en systemen aan en schakelt zij gemakkelijk tussen diverse projecten.

Bij haar huidige opdrachtgever, Stichting Wijeindhoven staat Nicole opgesteld als HR-adviseur voor het indienstnamenteam. Vanuit het team Ontwikkeling stromen verschillende HR-projecten, die bedoeld zijn om de Stichting Wijeindhoven op te richten. Hierbij is het de rol van Nicole zowel ondersteunend als inhoudelijk, planmatig en coördinerend, waarbij ze steeds de verbinding legt tussen belanghebbende partijen. Nicole is goed thuis in de rechtspositie van ambtenaren. Daarnaast is zij bij opdrachtgevers als projectspecialist verantwoordelijk geweest voor de dagelijkse uitvoering van het P&O-beleid, hierbij valt te denken aan het actualiseren van het agressieprotocol en het introductie- en werving- en selectiebeleid.

Nicole is goed thuis in de rechtspositie van ambtenaren. Daarnaast is zij bij opdrachtgevers als projectspecialist verantwoordelijk geweest voor de dagelijkse uitvoering van het P&O-beleid, hierbij valt te denken aan het actualiseren van het agressie protocol en het  introductie- en werving en selectiebeleid. In de afgelopen jaren heeft zij extra veel ervaring opgedaan op het gebied van de WGA (Regeling Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikte), de Modernisering van de ZW (Wet beperking ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters) en het opzetten en implementeren van een visie op ziekteverzuim en re-integratie, het “actief verzuimmanagement”.

Nicole is kritisch, kan omgaan met verschillende belangen, heeft een pragmatische instelling, is flexibel en kan goed omgaan met veranderingen. Ze denkt graag mee over te behalen resultaten binnen de organisatie. Haar ervaring ligt o.a. in het verantwoordelijk zijn voor de realisatie en uitvoering van het P&O beleid en advies geven over de mogelijke interventies over houding en gedrag. Tevens heeft Nicole veel ervaring in de begeleidende en adviserende rol in personele casuïstiek binnen de gemeentelijke overheid. Nicole is allround ervaren en inzetbaar binnen P&O. Zij is productief, goed in oplossingsgericht denken en handelen, kordaat, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt planmatig, is enthousiast, overtuigend, duidelijk, oprecht en een prettige collega om mee samen te werken.

Per 1 oktober 2015 komt Nicole beschikbaar voor (maximaal) 24 per week.
 
 
Voor meer informatie over deze projectspecialist kunt u direct contact opnemen met Ingrid Oerlemans, divisiemanager personeel en organisatie of Raf Beelen, projectmanager personeel en organisatie. Zij kunnen ook zorgen voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze specialisten. U kunt Ingrid bereiken per telefoon op 040 29 46 888 of 06 517 96 163 of per e-mail via i.oerlemans@reefbv.nl, Raf is bereikbaar per telefoon op 040 29 46 888 of 06 484 20 532 of per e-mail via r.beelen@reefbv.nl.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.