Zoek Alle vacatures

Projectspecialist Marieke van Kortenhof

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die binnenkort beschikbaar komt voor een nieuw project:

P&O-adviseur

Marieke van KortenhofMarieke is een ervaren P&O-adviseur. Ze voerde de afgelopen 10 jaar projecten uit bij verschillende gemeenten, daarnaast heeft ze ervaring in de welzijnssector.

Marieke heeft het talent om snel processen te doorzien. Ze houdt ervan om te sparren, waarbij ze door kritische vragen te stellen haar gesprekspartner scherp weet te houden. Dankzij haar sociale voelsprieten en betrokkenheid voelen medewerkers zich snel vertrouwd bij haar. Ze werkt klantgericht, is flexibel en proactief.

In haar vorige opdracht vervulde Marieke de rol van P&O-professional binnen een gemeente. Daar was ze onder meer verantwoordelijk voor het maken van een overzicht met betrekking tot inhuur. Hiervoor verzamelde, analyseerde en leverde ze gegevens aan met betrekking tot managementinformatie. Ze zorgde voor het beheer van deze informatie en stemde dit ook af met betrokken partijen, zoals financiën. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor de P&C-cyclus, had ze financiële verantwoording, budgetbeheer en zorgde ze voor de nazorg van de RI&E. 

Ook heeft ze naast haar reguliere advieswerk de rol van arbo-coördinator vervuld, waarin ze zich met name richtte op het verfijnen van het eigen regiemodel bij ziekteverzuim en het afnemen van de RI&E's. Tevens heeft ze op eigen initiatief een plan van aanpak voorgelegd met betrekking tot het opzetten van een servicedesk P&O.

In haar huidige opdracht is ze verantwoordelijk voor het begeleiden van de overgang van een organisatie-onderdeel, en geeft ze regulier P&O-advies.

Marieke studeerde bedrijfskunde aan de universiteit, met als afstudeerrichting Human Resource Management. Opdrachtgevers waar Marieke als P&O-er voor heeft gewerkt zijn: gemeente Oosterhout, De Dienst Dommelvallei, gemeente Oisterwijk, gemeente Haaren, gemeente Waalre, gemeente Moerdijk, stichting NEOS, gemeente Valkenswaard, gemeente Sint-Oedenrode, gemeente Eindhoven, Edco en Panalpina.

Per medio maart 2017 komt Marieke beschikbaar.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.