Zoek Alle vacatures

Projectspecialist Maarten de Pijper

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die binnenkort beschikbaar komt voor een nieuw project:

Supply chain specialist


Maarten is een gemotiveerde, nieuwsgierige teamplayer die een all-round specialist is binnen het logistieke vakgebied.

Met zijn ervaring binnen de supply chain in combinatie met zijn kennis van LEAN-verbeterprojecten weet Maarten elk proces helder te visualiseren en duidelijk aan te geven waar de verbeterpotentie in de organisatie zit.

In zijn huidige opdracht heeft Maarten een unieke rol binnen de supply chain in een internationale productieomgeving. In deze rol is hij het logistieke aanspreekpunt van diverse assemblageteams van een nieuwe productielijn. Hij schakelt hierin dagelijks met de account engineers en planners van de inboundorganisatie, het warehouse en de betreffende assemblageteams. Hij is voor deze assemblageteams ook verantwoordelijk voor het inplannen van onderdeelwijzigingen in de machine. Hierbij beoordeelt hij de wijzigingen op logistieke haalbaarheid en plant, op basis van de beschikbare gegevens parameters, de wijzigingen in en is verantwoordelijk voor het volledig opvolgen en afhandelen hiervan, ook administratief in het SAP ERP-systeem.

Hoewel Maarten nog aan het begin van zijn carrière staat, heeft hij al een ruime werkervaring opgedaan binnen de logistiek. Bij een grote internationale logistiek dienstverlener heeft hij vele analyses gedaan op de logistieke processen. Met behulp van de LEAN-methode heeft hij deze processen continu verbeterd. Hij leidde, begeleidde en beoordeelde diverse kleine en grote Kaizen-projecten en deed interne audits op de procesbeschrijvingen. 

Per 1 juni 2016 komt Maarten beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

Klik hier om het cv van REEF-projectspecialist Maarten de Pijper te bekijken.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.