Zoek Alle vacatures

Ervaren coördinator op VTH- en evenementengebied

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die per direct beschikbaar is voor 16 uur in de week:

Projectspecialist Luc Aben

Luc Aben

Luc Aben kenmerkt zichzelf door zijn brede kennis en ervaring op het gebied van VTH en evenementen. Hij heeft diverse leidinggevende functies bekleed, onder andere als afdelingscoördinator bij verschillende gemeenten. 

Complexe, bestuurlijke omgevingen zijn hem niet onbekend. Dankzij zijn analytisch denkvermogen en empathisch inlevingsvermogen is Luc in staat om op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie helder te communiceren. Anderen inspireren en motiveren, dat is waar hij voor staat.

Vanaf 2007 is hij werkzaam binnen verschillende gemeenten, met name op juridisch vlak en VTH. In eerste instantie is hij medewerker geweest, later is hij de leidinggevende en coördinerende kant op gegaan. Teams aansturen, herstructureren van afdelingen, optimaliseren van processen en het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening zijn een kleine greep uit de werkzaamheden die hij in deze rollen had.

Op dit moment is Luc teamleider bij het evenementenbureau in Den Bosch, waarbij het raakvlak met zijn vorige ervaring op het gebied van vergunningen en leidinggeven ligt. Dit is een project voor 24 uur in de week, en dat maakt hem op dit moment beschikbaar voor 16 uur in de week.  
 

Bekijk het volledige CV

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.