Zoek Alle vacatures

Projectspecialist José Witvliet

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die binnenkort beschikbaar komt voor een nieuw project:

Medewerker levering en diensten

José is een klantgerichte specialist met veel kennis op het gebied van service- en stookkosten en slimme meters. Ze heeft ervaring op het gebied van energiemanagement. Haar focus ligt op het verbeteren van processen, energiemanagement waaronder inkoop, monitoring en verduurzaming van het energieverbruik. Ook richt zij zich op het naleven en implementeren van de wet- en regelgeving. Haar kracht hierin is om de verbeteringen afdeling overstijgend door te voeren.   

In haar huidige opdracht is José medewerker levering en diensten. Bij deze opdrachtgever heeft José bewezen dat zij in staat is om zelfstandig nieuwe zaken op te pakken en deze eigen te maken. 

Voor ieder onderdeel van de afrekening, tuinonderhoud, schoonmaak, warmte, elektra en individuele nutsvoorzieningen zijn verbeteringen doorgevoerd. Het is hierbij cruciaal dat alle partijen bij elkaar komen om succesvol samen te werken. José heeft hierin haar rol gepakt en dit naar volle tevredenheid gerealiseerd. 

De afgelopen jaren heeft José diverse functies bekleedt binnen de corporatie sector. In eerste instantie als medewerker klant contact center / klantbeheer. Hierdoor is ze in staat om klanten servicegericht te woord te staan. Deze competentie sluit ook bij aan haar huidige rol, waarbij ze veel contact heeft met bewoners, energiemaatschappijen en andere partners. José is tevens verantwoordelijk voor het opstellen van leveringsovereenkomsten, energiebudgetten opstellen en factuurmanagement opstellen.  

Per 1 november 2016 komt José beschikbaar voor circa 36 uur per week.

Klik hier om het cv van REEF-projectspecialist José Witvliet te bekijken.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.