Zoek Alle vacatures

Projectspecialist Erik Vleer

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die binnenkort beschikbaar komt voor een nieuw project:

Tekenaar/Constructeur

REEF-projectspecialist Erol V;eer

Erik heeft veel ervaring in de Packaging, Food en High Tech Industry.

Erik heeft veel technische kennis en weet dit te combineren met goede communicatieve vaardigheden. Hierdoor kan men op een prettige manier met Erik samenwerken. Daarnaast is hij ook in staat om goed zelfstandig te werken. Erik heeft de ambitie om zijn HBO Werktuigbouwkunde (deeltijd) te behalen. Hij is van nature geïnteresseerd in techniek en dit gaat verder dan zijn eigen discipline. 

In zijn huidige opdracht is Erik verantwoordelijk voor het uitwerken van concepten en het opleveren van een compleet TPD in Solidworks en Inventor. Tevens houdt Erik zich bezig met het uitwerken van transportbanden en machines. 

De jaren hiervoor heeft Erik diverse functies bekleed. Allereerst als onderhoudsmonteur en later als tekenaar. Als tekenaar werkte Erik concepten en ontwerpen uit en was hij verantwoordelijk voor het deatailleren en het opstellen van stuklijsten. In samenwerking met de constructeur werkte hij een frame uit voor een folierolmachine. Daarnaast ontwierp hij onderdelen voor een 3D-printer en het mechanische gedeelte van een Mobile Dispenser. 

Per mei 2016 is Erik fulltime beschikbaar. 

Klik hier om het cv van REEF-specialist Erik Vleer te bekijken. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.