Zoek Alle vacatures

Projectspecialist Björn Leenders

Projectmatig werken is een vak apart. De lat der verwachtingen en de gestelde doelen liggen terecht hoog. Doelen zoals kennis delen. Maar ook: de doorlooptijd van projecten verbeteren en hoogstaande kwaliteit leveren middels een gedegen prioriteitstelling en efficiënt werken. REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen.

(Indirect) inkoopspecialist
REEF-projectspecialist Björn Leenders

Björn heeft door zijn studies Hbo Technische Bedrijfskunde, NEVI 1 & NEVI 2 en ruim 15 jaar inkoopwerk inmiddels een brede inkoopkennis en -ervaring opgebouwd, zowel op het gebied van directe als indirecte inkoop. Hij is begonnen als inkoper in de elektronische industrie, waarna hij als senior en strategisch inkoper heeft gewerkt bij diverse internationale organisaties. Op het gebied van NPR inkoop heeft hij ruime ervaring in de categorieën R&D, lease auto’s, equipment, packaging, facility, MRO, HR en inhuur.

Als inkoop-projectspecialist bij MSD Animal Health in Boxmeer heeft Björn diverse inkoopprojecten succesvol mogen afronden. Naast de tactische en strategische inkoopactiviteiten binnen MSD was hij als procurement expert betrokken bij de SAP-SRM-implementatie van een negental Animal Health-productiesites wereldwijd. In deze rol heeft hij de lokale procurement-teams geadviseerd, begeleid en getraind voor een optimale inrichting van het nieuwe inkoopsysteem. Een aanverwant project dat hij binnen MSD met succes heeft afgerond, is het optimaliseren van het Procure-to-Pay Proces.
 
REEF - projectspecialist - Bjorn LeendersBjorn is als generalist op inkoopgebied breed inzetbaar, heeft een hands-on mentaliteit en is communicatief en analytisch sterk. Hij is onder andere inzetbaar voor projecten op het gebied van contractmanagement, procure-to-pay optimalisatie, SAP-SRM implementatie, optimaliseren van (inkoop)processen en voor inkoopactiviteiten van operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Klik hier voor het resumé (cv) van REEF-projectspecialist Björn Leenders

Voor meer informatie over deze projectspecialist kunt u direct contact opnemen met Thomas Moonen, divisiemanager supply chain. U kunt Thomas bereiken per telefoon op: 040 – 29 46 888 of 06 523 37 278 of t.moonen@reef.nl  


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.