Zoek Alle vacatures

Projectspecialist Annemie Terken

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die binnenkort beschikbaar komt voor een nieuw project:

P&O-adviseur

 REEF-projectspecialist Annemie Terken

REEF-projectspecialist Annemie TerkenAnnemie is een ervaren HR adviseur en tevens No Loc gecertificeerd loopbaan coach.

Annemie is een senior HR-professional, gericht op ontwikkeling van mens en organisatie vanuit de optiek van talentmanagement en (leren) omgaan met veranderingen ten bate van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van het menselijk potentieel, bij voorkeur in een non-profitorganisatie. Annemie is een energieke en creatieve adviseur met een sterke drive voor persoonlijke en organisatieontwikkeling, die in staat is om visie en praktijk met elkaar te verbinden.


In haar huidige opdracht vervult Annemie de rol P&O-adviseur waarbij ze in overleg met de afdelingsmanager intern advies geeft en het management en de directie ondersteunt in de bedrijfsvoering. Daarnaast adviseert ze over personeels- en organisatievraagstukken, is bezig met het toepassen van het personeelsinstrumentarium en mede-verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een kaderstellend organisatie- en personeelsbeleid ten aanzien van onder meer arbeidsvoorwaarden en Arbo-beleid.

Haar werkervaring heeft ze voornamelijk opgedaan in non-profitorganisaties, uiteenlopend van projectleider, organisatie- en HR-adviseur tot loopbaanbegeleider. Op een betrokken wijze en met een klantgerichte focus adviseert en faciliteert Annemie professionals bij hun organisatieprocessen en bij het realiseren van hun (ontwikkel)plannen. Het bijstaan van leidinggevenden en medewerkers bij hun organisatieontwikkeling geeft haar veel energie. Daarbij heeft ze zowel oog voor de professional als mens als voor de organisatiecontext. Annemie is te typeren als iemand met een scherpe geest en een sensor voor mens en organisatie, ze is goed in het helpen oplossen van problemen, met oog voor de diversiteit aan belangen, die snel inzetbaar is en door een open manier van benaderen mensen in beweging weet te brengen.

Per 1 maart 2016 komt Annemie beschikbaar voor circa 24 uur per week.

 
Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Ingrid Oerlemans, divisiemanager personeel en organisatie of Raf Beelen, projectmanager personeel en organisatie. Zij kunnen ook zorgen voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze specialisten. U kunt Ingrid bereiken per telefoon op 040 29 46 888 of 06 517 96 163 of per e-mail via i.oerlemans@reefbv.nl, Raf is bereikbaar per telefoon op 040 29 46 888 of 06 484 20 532 of per e-mail via r.beelen@reefbv.nl.  
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.