Zoek Alle vacatures

Projectspecialist Ank van Lieshout

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om u de taakstelling conform gesteld tijdspad en op een gewenst kwaliteitsniveau uit handen te nemen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die binnenkort beschikbaar komt voor een nieuw project:

P&O-adviseur

REEF projectspecialist Ank van LieshoutAnk is een ervaren P&O-adviseur met een brede ervaring binnen diverse gemeenten.

Ank is een gemotiveerde, sociale, intelligente teamplayer die een leergierige generalist is op het HRM-vakgebied. Ze is organisatiesensitief, verbindend en vaardig in het analyseren van de klantvraag. Ank is zakelijk ingesteld, met oog voor het menselijke aspect. Ze geniet van het ontdekken, samen leren, ervaren en doen.

In haar huidige opdracht is Ank P&O adviseur voor de gemeente Reusel- de Mierden en maakt zij onderdeel uit van het P&O team van Samenwerking de Kempen. In haar vorige opdracht was Ank verantwoordelijk voor de invoering van het nieuwe beloningshoofdstuk 3 van de CAR voor vier organisaties. Daarnaast was ze HR-adviseur voor de afdeling financiën binnen die vier organisaties.

De afgelopen jaren heeft Ank diverse functies bekleed binnen de overheid. Allereerst als beleidsmedewerkster Maatschappelijke Zaken, vervolgens als coördinator en sinds 2008 als HR-adviseur. In deze laatste functie heeft ze veel kennis opgedaan op het gebied van ontwikkeling, implementatie en uitvoering van personeelsbeleid. Tegelijkertijd heeft ze haar theoretische kennis uitgebreid met de opleiding 'Professioneel HR-Adviseur'. Ank is nauw betrokken geweest bij de opzet van organisatieontwikkelingen en uitvoering van reorganisaties; zo was zij verantwoordelijk voor het opstellen van het formatieplan voor de nieuwe organisatie, outsourcing van de buitendienst, implementatie van functiewaarderingssysteem HR 21 en reorganisatie WMO.


Per 1 juni 2016 komt Ank beschikbaar voor circa 24 uur per week.

Klik hier om het cv van REEF-projectspecialist Ank van Lieshout te bekijken.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.