Zoek Alle vacatures

Paul Heinsbroek genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2017

De 'REEF-projectspecialist van 2017' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF bouw en infraDe divise bouw en infra heeft Paul Heinsbroek genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Paul aan u voor:

Naam: Paul Heinsbroek
Huidige project: Toezichthouder bij Omgevingsdienst Brabant-Noord
In dienst bij REEF sinds: september 2016

Paul Heinsbroek is bijna anderhalf jaar actief als projectspecialist van REEF. In zijn huidige project ondersteunt hij Omgevingsdienst Brabant Noord als toezichthouder milieu. Dit tot volle tevredenheid van zowel de omgevingsdienst als van REEF.

Dankzij zijn chemische achtergrond en ervaring bij gemeenten en diensten kan Paul meedenken met een ondernemer. Hij heeft passie voor zijn vak en staat nooit stil. Blijven ontwikkelen en sparren over het vak vindt hij een meerwaarde. Vandaar dat hij ook vaak te zien en vooral te horen is bij onze kennisbijeenkomsten en intervisiemomenten.

Zijn ervaring als toezichthouder deed hij onder andere op bij milieudienst Amsterdam en gemeente Hillegom. Hij is nieuwsgierig en vindt complexe zaken daardoor juist interessant. Als toezichthouder legt hij het liefst bedrijfsbezoeken af.

Anderhalf jaar geleden maakte Paul de overstap vanuit regio Amsterdam naar REEF met onze Brabantse werkcultuur. Dit voelde vanaf het eerste moment goed, ook door de gezellige momenten in het REEF-café. Het contact met Paul is sindsdien zeer goed. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden, denkt hij altijd mee over hoe we het VTH-team hechter kunnen maken. Door alle goede ervaringen zijn we eerder dit jaar een vast dienstverband met elkaar aangegaan.

Paul is een integere, flexibele en communicatief vaardige toezichthouder, die zelfstandig zijn controles uitvoert bij diverse bedrijven. Hij weet om te gaan met diverse casussen en heeft geen moeite om binnen de omgevingsdienst zijn draai te vinden, omdat hij de ruimte heeft om kennis te delen.

We zien hem als een REEF-ambassadeur in hart en nieren, die naast zijn kwaliteit als specialist ook altijd goede zin heeft en in is voor een lolletje. Daarnaast deelt hij met trots al onze openstaande projecten op de social-mediakanalen. We zijn blij je in ons team te hebben, Paul!

Vind je dat Paul REEF-projectspecialist van het jaar moet worden? Je kunt stemmen van vrijdag 29 december 2017 tot en met vrijdag 12 januari 2018. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.