Kennis, vaardigheden en ervaring

Bij REEF geloven we dat organisaties het gewenste resultaat kunnen behalen door de tijdelijke inzet van specialistische kennis, vaardigheden en ervaring. Al sinds 1998 ondersteunen wij organisaties hiermee. Dat levert onze opdrachtgevers verbeteringen en succes en onze projectspecialisten persoonlijke groei. Wij doen beloftes en maken ze samen met opdrachtgevers en projectspecialisten waar. De vijf REEF-beloftes garanderen het maximale uit de aanwezige expertise én het effect van projecten te halen.

Direct de juiste kennis, vaardigheden en ervaring

Wij bieden opdrachtgevers het gewenste resultaat door de inzet van de juiste specialistische kennis, vaardigheden en ervaring. Om de ontwikkeling van onze specialisten verder te stimuleren bieden wij REEF-carrièremanagement. We organiseren kennisbijeenkomsten, bieden online trainingen, verdiepende interactieve trainingen, workshops en begeleiden de projectspecialisten in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Specialisten met ervaring van verschillende bedrijven

Onze projectspecialisten hebben hun kennis, vaardigheden en ervaring opgedaan bij verschillende projecten en bedrijven. Zij dragen actief bij aan het delen van kennis zowel bij de opdrachtgever als met hun REEF-collega’s. Wij geloven dat het delen van kennis een van de belangrijkste voorwaarden voor succes is. Dat realiseren we met continue, goed georganiseerde kennisoverdracht tussen alle partijen. Bovendien borgen we onze kennis en blijft die in de organisatie als de projectspecialist vertrekt.

Grip op resultaat en de uitkomst van de opdracht

Misschien wel de belangrijkste belofte die we aan onze opdrachtgevers doen is grip op het resultaat én de uitkomst van de opdracht. Grip op resultaat is mede mogelijk dankzij een goede projectinventarisatie, evaluatie, voortgangsbewaking, heldere rapportages en projectoplevering.

Moderne en functionele systemen
Grip op resultaat realiseren we ook door gebruik te maken van nieuwe, functionele systemen. Hierdoor is ons werk makkelijker, sneller en slimmer te organiseren. Waardoor wij meer tijd hebben voor onze opdrachtgevers en projectspecialisten

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.