Waarom niet hoger resultaat behalen dan gevraagd?

REEF werkt op twee manieren: via omkaderde projecten en projecten op regiebasis. Welke wijze het beste bij u past, bespreken we graag. Hoe we ook voor u aan de slag gaan, u mag altijd vertrouwen op gedegen kennisdeling. Want ons doel is niet alleen het succesvol afronden van uw project, we richten ons ook op het verbeteren van de doorlooptijd van projecten. En op het maximale uit de beschikbare expertise halen. Want waarom niet hoger resultaat behalen dan gevraagd, als je dat kunt leveren? 

Omkaderde projecten

Door het vastleggen van randvoorwaarden zoals inhoud, opleverdatum en budget creëren we samen heldere kaders. Vervolgens neemt REEF de verantwoording voor het gehele project op zich. De uitvoering doen we bij voorkeur bij u op locatie. Dan verankert onze kennis het stevigst binnen uw organisatie. Het project – en het resultaat – wordt zo optimaal geïntegreerd, terwijl u uw focus op uw kernactiviteiten houdt. Een win-winsituatie.

Projecten op regiebasis

Zijn de randvoorwaarden niet vast te stellen? Hebt u te maken met pieken in het resourcemanagement? Of draagt u liever zelf de eindverantwoording? Dan is projectmanagement op regiebasis de oplossing. We definiëren samen het project en bespreken wensen en benodigde competenties. Geheel in lijn met uw visie en strategie werken onze projectspecialisten met u naar het beloofde succes toe.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.