• Projectmanagement
    /daarom!
    delen we graag kennis met jou

Projectmanagement

Sturen op gedrag en resultaat in projecten, deel 1
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Het wordt vaak als lastig ervaren om mensen aan te sturen en aan te spreken op resultaten en deadlines. Maar ook, hoe krijg je iedereen op één lijn? In projecten is dit vaak extra lastig aangezien de lijnverantwoordelijkheid ontbreekt. Deze training geeft je inzicht in een aantal praktische tools hoe je kunt onderhandelen en omgaan met tegengestelde belangen van teamleden. Ook verschillende stijlen van leidinggeven komen aan bod.

Sturen op gedrag en resultaat in projecten, deel 2                 
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)

Het sturen van mensen in een project is soms lastig vanuit een niet-hiërarchische rol. De onderwerpen van de REEF-training Sturen op gedrag en resultaat in projecten, deel 1, worden in deze training nader besproken. Met als resultaat dat je nieuwe tools tot je beschikking hebt om (complexe) projecten tot een goed einde te brengen.

Adviesvaardigheden
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Hoe krijg je meer draagvlak voor je ideeën.? Als projectspecialist wil je de opdrachtgever natuurlijk maximaal helpen door hem gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien. Tijdens deze training leer je hoe je dit kunt doen en nog meer draagvlak krijgt voor je ideeën. Je wordt je bewust van je eigen adviesstijl en krijgt persoonlijke tips om deze te verbeteren in de praktijk.

Meerwaarde creëren door adviesvaardigheden en design thinking
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Hoe creëer je samen een meerwaarde? Door gebruik te maken van design thinking in combinatie met adviesvaardigheden. Tijdens deze workshop leer je om bewust krijg je meer draagvlak voor je ideeën.? Als projectspecialist wil je de opdrachtgever natuurlijk maximaal helpen door hem gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien. Tijdens deze training leer je hoe je dit kunt doen en nog meer draagvlak krijgt voor je ideeën. Je wordt je bewust van je eigen adviesstijl en krijgt persoonlijke tips om deze te verbeteren in de praktijk.

Businessplannen schrijven op één A4
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Opdrachtgevers rekenen steeds vaker in tijd, geld en opbrengsten. Tijdens deze workshop leer je een businessplan te maken waardoor je zowel intern als extern je opdrachtgevers beter kan overtuigen van de toegevoegde waarde van je project. Je leert hoe je nog beter kan sturen op het resultaat van het project en mensen kunt mobiliseren aan de hand van concrete doelstellingen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.