• Persoonlijke effectiviteit
    /daarom!
    delen we graag kennis met jou

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit                         
trainer: Leon Schaepkens (Schaepkens)

Persoonlijke effectief zijn is een must als adviseur. Wat wordt van een extern adviseur verwacht? Ben ik dat (al)? En wat kan ik doen om effectiever te worden? De training geeft een routekaart om effectiever te worden en een aantal praktische tips om toe te passen.

Jezelf verkopen: geen tweede kans voor een eerste indruk           
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)

Tijdens gesprekken heb je nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Deze training geeft je handvatten om je houding en gedrag bij te sturen zodat je een zelfzekere indruk maakt.

Assertiviteit en feedback                            
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)

Assertief zijn wanneer het nodig is, is niet altijd even gemakkelijk. Soms durf je niet te zeggen wat je denkt, of komt de boodschap fout over bij de ander. In deze workshop leer je op een constructieve wijze voor je ideeën op te komen en de moed te hebben je ideeën te verdedigen zonder agressief te zijn.

Onderhandelen                         
trainer:
Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
In een korte zoektocht van verschillende onderhandelstijlen, ontdek je je eigen kracht in onderhandelen en weet je je zwakte te vermijden. Je krijgt inzicht in de manipulatie technieken die de tegenstander kan gebruiken en leert om je eigen standpunten effectief te communiceren.

Persoonlijk leiderschap volgens Covey                   
trainer: Frank Schuurman en Matty van der Brugge (REEF)

Tijdens deze training maak je kennis met de principes achter één van de bekendste theorieën over effectiviteit en persoonlijke leiderschap. Vanuit de theorie van “The 7 habits of highly effective people van Stephen Covey” maak je de vertaalslag naar je eigen werk- en leefsituatie.

Effectief leiderschap

trainer: Leon Schaepkens (Schaepkens)
Uit onderzoek weten we dat leiderschap ertoe doet. Welke zaken maken nu dat de ene leider wel en de andere niet succesvol is? Tegenwoordig wordt leiderschap op alle niveaus gevraagd. Wat is dat? Met deze training wordt beoogd dat je meer inzicht krijgt in leiderschap op jouw eigen niveau.

Teameffectiviteit
trainer: Leon Schaepkens (Schaepkens)
Wat maakt een team succesvol? De mensen? Het doel? Normen? Een missie zoals het Nederlands Elftal die had in Brazilië? Of misschien van alles wat? De training biedt inzicht in de 5 fasen van een team en wat in elk van deze fasen een rol speelt om succesvol te zijn. Door meer te weten over teams, stijgt ook de kennis over organisatiesucces en leiderschap.

Timemanagement in de praktijk met outlook 
trainer: Marieke van Kortenhof (REEF personeel en organisatie)
In deze training leer je outlook slim in te zetten bij timemanagement.

Human profiling voor professionals
trainer: Gert Jan Schenau (IC}U)
Regelmatig neem je besluiten, maak je keuzes of geef je adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen heb je informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe kom je te weten dat dit zo is?

Beïnvloeden van beslissingen en keuzes
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Hoe krijg je ze zo ver om iets anders te doen en hoe reageer je zelf? Aan de hand van kennis en resultaten uit wetenschappelijk onderzoek leer je in deze workshop hoe mensen beslissen en keuzes maken. Én hoe je deze kennis in je dagelijkse werk kunt gebruiken.

Effectief werkoverleg
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Er gaat veel tijd in werkoverleg zitten. Loopt dit werkoverleg wel effectief en efficiënt? In deze training krijg je tips aangereikt hoe je dit bereikt. Je komt achter je sterke punten en verbeterpunten op het gebied van vergaderen.

Creatief denken en handelen
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
In brainstorm- en improvisatiesessies leer je in een hoog tempo een veelheid van oplossingen te bedenken voor allerlei dagelijkse praktijkproblemen. Je leert outside-the-boxdenken en hoe je af kan wijken van bekende paden, waardoor je tot nieuwe oplossingsrichtingen komt.

Personal branding
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Wat zijn je talenten en hoe kan je deze verkopen? In deze workshop wordt je uitgedaagd om een goede indruk van jezelf achter te laten. Je wordt bewust van je eigen performance en verbetert deze door de persoonlijke tips die je krijgt in deze workshop. Onder andere wordt er aandacht besteed aan je ‘elevator pitch’.

Nieuwe kansen met het Business Model Canvas
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Gerenommeerde ondernemingen maken veel gebruik van het Business Model Canvas om nieuwe mogelijkheden en businessmodellen te ontdekken. Je kunt het model ook gebruiken om snel nieuwe inzichten te krijgen én inzicht in de consequenties van je keuzes. Na het doorlopen van deze workshop kun je werken met het business model canvas en het model toepassen om nieuwe kansen in de markt te ontdekken. Denk aan nieuwe markten/ verdienmodellen voor je producten maar ook nieuwe wervingskanalen voor je recruitmentvraagstukken.

Feedback geven en ontvangen
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Je zegt dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is. Maar hoe je dat doet heeft vaak wel een effect op de relatie. Hoe kan je iemand aanspreken op houding en gedrag en tegelijkertijd de relatie versterken? In deze workshop leer je op een goede en effectieve manier positieve en negatieve feedback te geven en te ontvangen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.