• Communicatie
    /daarom!
    delen we graag kennis met jou

Communicatie

Inzicht in gesprekspartners              
trainer: Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)

Met sommige mensen klikt het en met anderen minder goed. Voor een groot gedeelte bepaal je dat zelf. In deze training leer je waar de weerstand vandaan komt en hoe je mee kunt bewegen met nieuwe en onverwachte situaties.

Basiscommunicatie: begrijpen en begrepen worden            
trainer:
Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Op de gesprekspartner afgestemde en positieve communicatie is een belangrijke relationele vaardigheid. Hoe kun je positief en duidelijk communiceren? Waarom loopt het soms mis? Deze training geeft je antwoord op deze vragen.

Sleutel voor non-verbale communicatie          
trainer:
Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
84% van de boodschap die je overbrengt wordt bepaald door non-verbale communicatie. Door meer kennis te hebben van lichaamstaal kun je eenvoudiger situaties inschatten en kun je bewuster omgaan met je eigen non-verbale communicatie.

Klantgerichte communicatie                           
trainer:
Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
De huidige ontwikkelingen in de markt vragen om een klantgerichte communicatiestijl van medewerkers. Dit geldt zeker niet alleen voor medewerkers in een commerciële rol, maar juist de vakspecialisten in een organisatie.

Effectieve communicatie binnen de gemeente               
trainer: Leon Schaepkens (Schaepkens)

De gemeente is een bijzonder bedrijf. Politiek en juridische componenten spelen een belangrijke rol bij het maken van beleid en uitvoeren van besluiten. Wie is nu de baas bij een gemeente? Hoe kun je als extern adviseur succesvol zijn? Het gaat veelal om het managen van verwachtingen en de passende communicatie met verschillende actoren. Met de training wordt beoogd je meer inzicht te bieden in het functioneren van de gemeente om zo effectief te kunnen functioneren.

Presentatievaardigheden                  
trainer:
Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Hoe boei je een grote groep mensen en hoe zorg je voor een gestructureerd, levendig en helder betoog? In deze workshop leer je het verhaal te ondersteunen met authentiek non-verbaal gedrag en het effectief inzetten van presentatiehulpmiddelen.

De kunst van het luisteren                  
trainer:
Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Wat is de werkelijke boodschap die iemand probeert over te brengen? In deze interactieve training leer je wat écht luisteren inhoudt. Luisteren zorgt voor wederzijds begrip en respect. Je leert technieken om non-verbale weerstand op te merken, signaleren en benoemen om goed te kunnen doorvragen en de werkelijke boodschap te ontdekken.

Coachend leidinggeven                  
trainer:
Maurice Jennekens (BOOST Training & Coaching)
Door een coachende houding aan te nemen kun je jouw medewerkers stimuleren in hun ontwikkeling. De nadruk in de workshop ligt op actief luisteren, samenvatten en de juiste vragen stellen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.