• REEF-trainingen
    /daarom!
    delen we graag kennis met jou

REEF-trainingen

Een interessante carrière en doordachte persoonlijke ontwikkeling zijn geen toeval bij REEF. Sterker nog, in onze ogen is dat de garantie voor succesvolle projecten. Want waarom stilstaan in je ontwikkeling?

Daarom heeft REEF een uitgebreid trainingsaanbod. De REEF-trainingen zijn gericht op het stimuleren en faciliteren van persoonlijke groei. Kenmerkend voor de REEF-trainingen zijn de kleine en multidisciplinaire trainingsgroepen om zo de effectiviteit van de training te vergroten. Verder zijn de trainingen interactief en is er ruimte voor het stellen van vragen en behandelen van praktijkvoorbeelden.

De trainingen worden driemaal per maand in de avonduren verzorgd door diverse vaste trainers, elk met een eigen specialisatie, zodat het beste resultaat gegarandeerd wordt.


Er zijn trainingen binnen verschillende thema's: communicatie, persoonlijke effectiviteit, netwerken, projectmanagement, breintrainingen en Lean-management. Klik op het thema voor het trainingsaanbod per categorie.

- communicatie
- persoonlijke effectiviteit
- netwerken
- projectmanagement
- breintrainingen
- Lean-management

Specialisten kunnen zich voor een REEF-training inschrijven via de agenda. Zijn de REEF-trainingen interessant voor uw organisatie? Neem dan contact op met Chris Reef, directeur/eigenaar, via 040 29 46 888 of c.reef@reef.nl

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.