Zoek Alle vacatures

REEF-deelt-kennisbijeenkomsten

Kennisdelen zorgt voor een win-winsituatie. Daarom organiseren wij voor onze opdrachtgevers en projectspecialisten vier keer per jaar de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens de interactieve bijeenkomsten, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de verschillende vakgebieden, stellen vakspecialisten actuele thema’s en vraagstukken ter discussie. 

Op 13 februari staat de volgende REEF-deelt-kennisbijeenkomst gepland. Ga naar de agenda voor meer informatie over de bijeenkomsten die gepland staan. 

Nieuwe ideeën én samenwerkingen

Bij REEF vinden we kennis delen belangrijk om zo onze opdrachtgevers direct de juiste kennis, vaardigheden en ervaring te kunnen bieden. We verbinden mensen en brengen ze samen om toegevoegde waarde te creëren voor zowel projectspecialisten als opdrachtgevers.

Onze bezoekers ervaren de REEF-deelt-kennisbijeenkomst als een avond waarbij zowel projectspecialisten als bedrijven op een laagdrempelige manier met elkaar kennismaken en het gesprek aangaan over hun vakgebied. Niet voor niets leiden onze bijeenkomsten regelmatig tot nieuwe ideeën én samenwerkingen.

Download hier de infographics van de voorgaande edities.

Bekijk hoe anderen de REEF-deelt-kennisbijeenkomst ervaren

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.