• Kennis delen op het water
    /daarom!
    delen we graag kennis met jou

Kennis delen op het water

inspiratiesessie


Wie aan boord gaat van het REEF-zeiljacht Paxos, stapt daar enkele uren later ontspannen, geïnspireerd en met nieuwe inzichten weer van af. REEF brengt graag een exclusieve selectie professionals van toonaangevende organisaties uit eenzelfde vakgebied samen voor een zeiltocht op Hollands Diep. Op prettige wijze delen deelnemers kennis, ideeën en visies over hun vakgebied en veelvoorkomende situaties. De interessante discussies leidden al regelmatig tot nieuwe inzichten én samenwerkingen. Het water opgaan met REEF is letterlijk en figuurlijk verfrissend.

 

De wind in de zeilen voor uw organisatie

Kennis delen én maken met collega-specialisten, nieuwe inzichten en ideeën, en handvatten voor toepassingen in de praktijk. Dat mag u verwachten van een middag op het water met REEF. Daarnaast geniet u van een heerlijke lunch, verfrissende zeiltocht, verwarmende borrel en een smakelijk diner. Maar de echte meerwaarde zit natuurlijk in de opgedane kennis. Na deze middag hebt u een sterkere wind in de zeilen!


Wilt u ook kunnen beschikken over nieuwe ideeën, mogelijkheden in de aanpak van onderdelen van uw functies en nieuwe ervaringen waaruit in de praktijk rendement te halen valt? Enerzijds productief zijn, uw grenzen verleggen en kennismaken met collega's uit het vakgebied waarin uw organisatie actief is, terwijl u anderzijds geniet van rust en ruimte, omringd door water?

Neem contact op met Chris Reef

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.