Vitale medewerkers, slagvaardige organisatie

Wie vitaal is, heeft een hogere belastbaarheid, doet zijn werk efficiënter, is flexibeler en meldt zich minder ziek. Met andere woorden, hoe vitaler uw medewerkers, hoe slagvaardiger uw organisatie. Waarom aan vitaliteit niet net zoveel aandacht besteden als aan bijvoorbeeld administratie? Daarom hebben wij de dienst REEF vitaliteit opgezet. Uw medewerkers leren met REEF vitaliteit wat zij zelf kunnen doen om hun belastbaarheid te verhogen en het gevoel van werkdruk te verlagen. Daarvoor heeft REEF vier routes en drie workshops ontwikkeld. Hieronder vind u daarover meer informatie. 

Route

DNA-route

Medewerkers verhogen hun mentale en fysieke FIT-heid dankzij een continu traject. Een traject dat stap voor stap in de cultuur en dus het DNA van uw bedrijf geïmplementeerd wordt. 

Dynamisch-werkenroute

Onderzoekt toont aan dat langdurig zitten slecht is voor de gezondheid én het werkvermogen. In de Dynamisch-werkenroute gaan we aan de slag met medewerkers, gedrag en werkomgeving. Het resultaat is dat de risico’s van langdurig zitten minimaliseren en uw medewerkers optimaal profiteren van de voordelen van bewegen.

Academy-route

Met de Academy-route zetten we samen met u een programma op dat past bij de wensen en doelen binnen uw organisatie. De praktische en leuke programmaonderdelen geven uw medewerkers de tools in handen om de mate waarin zij zich fysiek en geestelijk inzetten zelf te controleren en te sturen.

Individuele route

Hebt u behoefte aan coaching op maat van een individuele medewerker? De Individuele route biedt de oplossing. Het snijdt thema’s aan zoals energie, stress, werk-privébalans en overgewicht. Een volledig overzicht vindt u in onze productkaart.


Workshops

Vitaliteit loont!

Ervaar wat vitaliteit in de praktijk betekent. En koppel het aan duurzame inzetbaarheid voor een beter werkvermogen.

Stress herkennen en doorbreken

Als leidinggevende of hr-professional stress leren herkennen, voorkomen en doorbreken bij medewerkers.

Gezond en lekker eten

Deze teamdag is een ontspannen manier om de basis van gezonde voeding onder de knie te krijgen. Als werkgever vergroot u zo het werkvermogen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.