• Daarom! stellen wij uw project centraal
    /Daarom!
    geeft REEF recruitment inzicht in de arbeidsmarkt

Recruitment op maat

De wervingsmethodieken die 5 jaar geleden effectief waren, zijn dat vandaag minder. Toch worden deze nog massaal ingezet. Wilt u graag een verbeterslag maken in uw wervingsstrategie basis van huidige en toekomstige ontwikkelingen? Of heeft u momenteel één of meerdere wervingsvragen?  REEF recruitment biedt u inzicht in de arbeidsmarkt. Bovendien helpt REEF recruitment u op een laagdrempelige manier de quick wins binnen uw wervingsstrategie en recruitmentproces inzichtelijk te maken.

Gang van zaken

In één gesprek met de REEF recruiter wordt de wervingsvraag besproken en zet u al doelgericht stappen. Op basis van dit gesprek krijgt u een open advies over de mogelijke ondersteuning vanuit REEF recruitment. Zijn de kandidaten te vinden op de cv-databanken, dan doorzoeken we deze om de juiste kandidaat te vinden. Is de wervingsvraag complexer of heeft u een recruitmentvraag? Dan geven wij u advies over het aantrekken van talent en bieden wij een frisse blik op interne processen en cultuur. Eventuele vervolgstappen worden direct met u besproken. Denk hierbij onder andere aan:

  • Het herschrijven van vacatureteksten;
  • Benaderen van kandidaten via jobboards en LinkedIn op wekelijkse of maandelijkse basis;
  • Aanspreken van latent werkzoekenden vanwege de schaarste op de arbeidsmarkt;
  • Het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken;
  • Publiceren van vacatures op diverse websites;
  • Inzicht in de ‘candidate experience’.  

Recruitmentoplossing

REEF recruitment biedt recruitment op maat, gericht op uw organisatie en wensen. Bij een succesvolle invulling bespaart u tot 95% van de standaard wervingsfee! En blijkt de juiste kandidaat op korte termijn moeilijk te vinden? Dan pas schakelt u een wervingsbureau in als dat echt nodig blijkt. We geven geen directe resultaatgarantie, maar een oplossing voor de langere termijn.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.