Zoek Alle vacatures

Pas investeren in recruitment als dat nodig is

Waarom al betalen voor werving als u nog niet weet welke investering nodig is voor het vinden van de juiste kandidaat? REEF recruitment biedt u inzicht in de arbeidsmarkt. Waar zitten de kandidaten? En zijn dat er veel of weinig? We doorzoeken diverse databanken. U betaalt daarbij niet voor het aantal cv's, maar voor de tijd die wij mogen zoeken van u. We geven dan ook geen resultaatgarantie, maar stellen het zogeheten laaghangend fruit voor. Bij een succesvolle invulling bespaart u tot 95% van de standaard wervingsfee! En blijkt de juiste kandidaat moeilijk te vinden? Dan schakelt u pas een wervingsbureau in als dat echt nodig blijkt.

Gang van zaken

In één telefoongesprek met de REEF recruiter zet u al doelgericht stappen. De recruiter vertelt u namelijk meteen of het profiel te vinden is in de cv-databanken NationaleVacaturebank en Monsterboard. Als dat zo is, bepaalt u ook direct met de recruiter de wervingscriteria. De REEF-recruiter start vervolgens met het inzichtelijk maken van de arbeidsmarkt. Binnen twee werkdagen ontvangt u de cv’s die aansluiten op uw vacature én een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden. Tot slot mag u vertrouwen op open advies van de recruiter over eventuele vervolgstappen.

Gratis recruitmentscan

De wervingsmethodieken die 5 jaar geleden effectief waren, zijn dat vandaag minder. Toch worden deze nog massaal ingezet. Bent u net als veel andere werkgevers op zoek naar manieren en systemen om de wervingsstrategie te verbeteren op basis van huidige en toekomstige ontwikkelingen? REEF recruitment kan op een laagdrempelige manier snel de quick wins inzichtelijk maken middels een recruitmentscan.

De recruitmentscan biedt:

  • advies over kansen en bedreigingen als het gaat om actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt
  • advies over de vertaling op korte termijn naar het aantrekken van talent
  • een frisse blik op interne processen en cultuur
  • advies over het inspelen op veranderd zoekgedrag
  • inzicht in de ‘Candidate Experience’

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.