• vitaliteit
    /waarom?
    persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan betere bedrijfsresultaten

vitaliteit

trainingen en workshops REEF leidt op:

Meer energie ervaren

Beantwoord jij veel van deze vragen met een ja: Heb je aan het eind van de dag geen fut meer? Wordt je ’s ochtends al moe bij het idee wat je die dag allemaal moet doen? Zeg je regelmatig afspraken af, omdat je te moe bent? Stel je vaak dingen uit? Voel je je vaak niet fit genoeg? Dan is de training ‘Meer energie ervaren’ zeker iets voor jou. Tijdens deze workshop word je jezelf meer bewust van je eigen energie level en op factoren die je energie level positief danwel negatief beïnvloeden. Daarnaast krijg je praktische oplossingsstrategieën aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt. Zelfs als je moe bent!

REEF-training, trainer: Esther van den Hurk (Vitaal leven) 

Stressreductie

Heb jij last van stress? In deze training leer je begrijpen wat stress is en hoe stress werkt. Daarnaast krijg je praktische oplossingsstrategieën aangereikt, zodat je precies die strategie kunt kiezen waar jij het meeste aan hebt. Tijdens de workshop krijg je antwoord op de vragen: ‘Wat is stress?’ ‘Wanneer is stress schadelijk?’ ‘Hoe herken ik chronische stress?’ ‘Wat kan ik doen als ik last heb van stress?’ ‘Wat kan ik doen om chronische stress te voorkomen?’

REEF-training, trainer: Esther van den Hurk (Vitaal leven) 

Minder last van negatieve prikkels

Hoe zorg ik dat ik minder last heb van negatieve prikkels? Wat is voor mij de winst van mentaal flexibeler zijn? Hoe word ik stap voor stap mentaal flexibeler? In ons dagelijks leven wordt ons fysieke stress-systeem regelmatig aangezet. Dat dit gebeurt is normaal, meestal onveranderbaar en soms zelfs wenselijk. We kunnen echter overwelmd worden door deze negatieve prikkels en daardoor grip verliezen op onze reactie. We laten ons als het ware meesleuren. In deze training leer je hoe dit proces bij jou werkt. Hierdoor wordt het makkelijker de regie te behouden en om dingen die je graag anders zou zien, los te laten en van je af te laten glijden.

REEF-training, trainer: Esther van den Hurk (Vitaal leven) 

Kennismaken met gezond afvallen

Probeer je al lange tijd af te vallen, maar weet je inmiddels dat lijnen niet werkt? Kom dan kennismaken met de manier waarop je blijvend een gezond gewicht bereikt! Tijdens deze training ga je begrijpen waarom alleen een combinatie van stap voor stap anders eten, anders bewegen en vooral ook anders denken écht resultaat kan opleveren. Na afloop van deze workshop weet je waarom deze aanpak écht anders is en waarom dit jou wel gaat helpen om op een gezond gewicht te komen en te blijven. Quick fixes leveren nou eenmaal per definitie winst op die van korte duur is.

REEF-training, trainer: Esther van den Hurk (Vitaal leven) 

Gezond eten in de dagelijkse praktijk

Tijdens deze leuke training leer je op een informele manier hoe je makkelijk gezondere voedingskeuzes kunt maken. Je wordt met behulp van interactieve werkvormen uitgedaagd om na te denken over de keuzes die je maakt ten aanzien van voeding. De nadruk ligt op de invloed die verschillende producten hebben op het functioneren van de lichaamsprocessen. Omdat wij geloven dat gezond ook lekker kan zijn, eindigt deze workshop met een lekkere lunch. Je gaat dus met een gevulde buik weer naar je werk.

REEF-training, trainer: Esther van den Hurk (Vitaal leven) 

Dynamisch werken

Al lange tijd is bekend dat bewegen gezond is. Minder bekend is dat het omgekeerde (niet bewegen) nog schadelijker is dan gedacht. Ook mensen die sporten ondervinden de nadelige effecten van langdurig zitten. Gelukkig kan je daar op een eenvoudige manier iets aan doen. Tijdens deze interactieve training leer je welk effect langdurig zitten heeft op jouw mentale en fysieke fitheid. Je krijgt handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt, maar je ervaart vooral dat een gezonde leefstijl gemakkelijker is te realiseren dan je denkt.

REEF-training, trainer: Esther van den Hurk (Vitaal leven) 

WORKSHOP: FIT in 2 uur

Een leuke en inspirerende kennismaking met de factoren die beïnvloeden hoe F.I.T. je je voelt én waar je zelf invloed op hebt. Aan de hand van het F.I.T. model krijg je inzicht in de thema’s die jou vitaliteitswinst opleveren. F.I.T. staat voor Food, Inspiration, Training en de synergie tussen deze factoren. Per thema krijg je praktische tips die je direct kunt toepassen. Geef je vitaliteit een boost en doe mee met deze leuke training!  

REEF-workshop, trainer: Esther van den Hurk (Vitaal leven)

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.