• recruitment
    /waarom?
    persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan betere bedrijfsresultaten

recruitment

trainingen en workshops REEF leidt op:

Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten

Wat triggert een kandidaat? Is de tekst die u schrijft herkenbaar en duidelijk? Welke schrijfstijl kunt u het beste gebruiken? Wat moet er allemaal in de vacature komen te staan, zodat deze ook online goed vindbaar is? Pauline Sniekers, eigenaar van Tekstbureau Woord, geeft antwoord tijdens de interactieve workshop ‘Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten’. Aan de hand van actuele marketingtheorie en praktijkvoorbeelden leert u vacatures schrijven die de kans op reacties van de juiste kandidaat verhogen.

REEF-workshop, trainer: Pauline Sniekers (Tekstbureau Woord)

Snel en effectief het netwerk vergroten

Het doel van deze workshop is om inzicht te krijgen in het eigen netwerk en het beter benutten van de mogelijkheden hiervan. Gericht op het beter, goedkoper en sneller werven van geschikte kandidaten in een steeds krappere arbeidsmarkt. Aan de hand van het CANVAS model worden diverse onderwerpen besproken, zoals klantgericht netwerken, belang van doel en doelgroep, waarde van segmentatie en organisch bereik verhogen.

REEF-workshop, trainer: Maurice Jennekens (BOOST)

War for talent

Geschikte kandidaten vinden in een krappe arbeidsmarkt is lastig. Wat triggert een kandidaat? Hoe benader je deze succesvol? Deze workshop is gericht op het benaderen en triggeren van potentiële kandidaten. Tijdens deze workshop worden verschillende thema’s behandeld: 6 stappen voor succes, strategisch relatiebeheer, inzetten op de relatie en professionals in een vroeg stadium aan je binden. De workshop is interactief, dat betekent in dit geval dat je ook direct met elkaar gaat oefenen.

REEF-workshop, trainer: Maurice Jennekens (BOOST)

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.