• REEF leidt op
    /waarom?
    persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan betere bedrijfsresultaten

REEF leidt op

/DAAROM! biedt REEF leidt op interactieve trainingen en workshops ter stimulering van de persoonlijke groei van uw medewerkers

Sneller betere bedrijfsresultaten

Door gedragscompetenties van uw medewerkers te versterken ontwikkelt uw medewerker relevante vaardigheden en bereikt uw team meer. Doordat medewerkers anders en effectiever gaan handelen ontstaat een verbeterde samenwerking in- en extern, waardoor sneller betere bedrijfsresultaten geboekt worden.

REEF leidt op biedt de mogelijkheid aan organisaties om het specialisme van medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Iedere medewerker heeft andere wensen en behoeften op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met REEF leidt op kunt u bepalen welke trainingen en workshops het best aansluiten bij de ontwikkelingen die plaats gaan vinden binnen uw organisatie. REEF leidt op geeft u op persoonsniveau de mogelijkheid om medewerkers deel te laten nemen aan workshops en trainingen uit een breed aanbod.

Wij vinden het belangrijk dat de trainingen en workshops bij uw medewerkers het gewenste gedrag behalen, waardoor u het gewenste bedrijfsresultaat boekt. Wij stellen daarom vooraf met u en de medewerkers doelen, die we vervolgens evalueren. Niet alleen met uw medewerkers, maar ook met u.

REEF-trainingen en -workshops

REEF-trainingen zijn gericht op het stimuleren en faciliteren van persoonlijke groei. Wij bieden trainingen aan binnen diverse thema's: communicatie, persoonlijke effectiviteit, netwerken, projectmanagement, breintrainingen, Lean-management, vitaliteit en recruitment. Kenmerkend voor de REEF-trainingen zijn de kleine en multidisciplinaire trainingsgroepen om zo de effectiviteit van de training te vergroten. Onze trainingen zijn interactief en er is ruimte voor het stellen van vragen en behandelen van praktijkvoorbeelden. De REEF-workshops zijn gericht op verdieping van expertise, opdoen van nieuwe inzichten en ideeën en vooral het oefenen van praktijksituaties. De REEF-workshops kenmerken zich door een directe vertaling van theorie naar de praktijk. Praktische oefeningen helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en talenten.

De trainingen en workshops worden verzorgd door diverse trainers, waar REEF al jarenlang mee samenwerkt. Dankzij de vakspecifieke kennis en positieve ervaringen die wij met onze trainers hebben, bieden wij u en uw medewerkers direct toepasbare, nieuwe kennis.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.