• REEF kweekt VTH-ers
    /waarom?
    toezien dat er een groeiend tekort is aan toezicht- houders en vergunningverleners
    VTH

REEF kweekt VTH-ers

Ongetwijfeld heeft of krijgt ook uw organisatie te maken met een capaciteitstekort op het gebied van vergunningverlening en toezichthouding. De vijver met specialisten op dit gebied is leeg; de specialisten die er zijn, zijn aan het werk en er wordt aan alle kanten aan hen getrokken om een overstap te maken naar een andere gemeente of omgevingsdienst. Hoog tijd om de vijver opnieuw te vullen met nieuwe kweek.

Omgevingsdiensten en gemeenten kunnen samen met REEF direct starten met het opleiden van nieuwe specialisten. REEF selecteert aankomend specialisten met een afgeronde hbo-opleiding en test deze op competenties die horen bij de functie en bij uw organisatie. Per drie gaan de starters aan de slag bij verschillende omgevingsdiensten of gemeenten.

Direct starten met de ontwikkeling van nieuwe specialisten

Vanuit uw organisatie wordt een aankomend specialist op taakniveau. Een ervaren specialist van REEF beantwoordt wekelijks vragen en bespreekt de loopbaan. Tevens traint REEF de toekomstige vergunningverlener of toezichthouder op competenties. Deze combinatie van ontwikkeling op zowel kennis, vaardigheden als competenties zorgt voor een snelle ontwikkeling.

Na een half jaar wisselen de aankomend specialisten van organisatie om zo veel mogelijk ervaring op te doen. U krijgt iemand die een half jaar bij een andere organisatie ervaring heeft opgedaan plus een nieuwe starter. Na het volgend half jaar wordt er weer gewisseld en zo zijn er na 1,5 jaar 3 specialisten volledig klaar om zelfstandig een carrière bij REEF of uw organisatie voort te zetten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.