Senior HR-adviseur

Vacature
Voltijd
€ 5500 - € 4000
Als Senior HR-adviseur adviseer en ondersteun je het management op het gebied van HR en organisatievraagstukken, het ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid en toepassen van HR-instrumenten.

Je bent in staat om het grotere “plaatje” te overzien en adviseert vanuit een bedrijfskundig perspectief. Een dynamische omgeving zoals de onze is ontzettend leuk. Je werkt niet voor één van maar voor twee organisaties, REEF en HUBSUB, met beide een andere visie, beleid en marktbewerking. Je maakt onderdeel uit van ons HR-team wat naast jou bestaat uit twee HR-adviseurs. Directe communicatie, lachen met elkaar en hard werken staat voorop. Daarnaast vinden we in het shared service center aansluiting bij de HR administratie en worden we gefaciliteerd door onze operationeel manager.

Jij vindt het leuk om zowel operationele

Jouw toegevoegde waarde

·Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als senior HR-adviseur of HR-business partner. Door jouw ervaring met HR-projecten, verandermanagement en adviseren ben je een stevige gesprekspartner voor directie en teammanagement.

·Je hebt bij voorkeur een afgeronde universitaire studie, maar je bent in ieder geval in staat om HR te bekijken vanuit een bedrijfskundige invalshoek.

·Schakelen tussen operationeel, tactische en strategisch niveau gaat je goed af.

·Ervaring met het inhoudelijk ontwikkelen van HR adviseurs is een pré.

·Je bent in staat draagvlak te creëren en de juiste stakeholders te betrekken.

Het resultaat voor jou

·Wij werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.

·Een bruto maandsalaris tussen €4000-, - €5500-, in lijn met jouw vaardigheden en ervaring.

·De functie is flexibel in te vullen tussen de 28 en 36 uur per week. Samen met jou kijken we naar de ideale werk-privé balans.

·Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, collectieve zorgverzekering en uitzicht op een vast dienstverband.

·Een veelzijdige functie in een dynamische organisatie waar altijd wel iets gebeurd.

·Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met Legal, Office, Marketing en Finance voor de twee bedrijven; REEF en HUBSUB.

·Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

·Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.

Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Senior HR-adviseur
Vacature
Voltijd
€ 5500 - € 4000