Vacature
Voltijd
€ 2500 - € 3500
Ben jij een echt organisatietalent en denk je vaak; ik regel het wel. Dan ben je bij ons op de juiste plek!

x

Jouw toegevoegde waarde

Wat neem jij mee?

  • Je hebt aantoonbaar relevante werkervaring van minimaal 4 jaar (denk aan het opmaken van contracten of arbeidsovereenkomsten), bij voorkeur in een commerciële organisatie.
  • Je bent administratief zeer goed onderlegd en begrijpt snel hoe verschillende systemen werken en op elkaar aansluiten.
  • Kennis van arbeidsrecht is een pré zodat je een afweging kunt maken welk contracttype van toepassing is.
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
  • Een relevante, afgeronde opleiding op mbo+ of hbo-niveau.
  • Je bent flexibel en stressbestendig. Je bent in staat te werken in een veeleisende, dynamische en commerciële organisatie.
  • Plannen en organiseren, daar ben jij goed in. Je weet prioriteiten te stellen en houdt hierbij rekening met ad-hoc zaken die invloed kunnen hebben op jouw planning.
  • Jij bent in staat samen te werken met verschillende type mensen. Je streeft naar het behalen van gezamenlijk resultaat en helpt collega’s waar nodig.

Het resultaat voor jou

Wat bieden wij jou?

·Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.

·Een salaris tussen €2500-, - €3500-, in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.

·Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met uitzicht op een vast dienstverband en de mogelijkheid om 10 extra vakantiedagen bij te kopen.

·Een flexibele en moderne werkomgeving op ons kantoor in Eindhoven.

·Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën, dat moedigen we juist aan.

·Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met HR, Legal, Marketing en Finance. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van twee salesbedrijven REEF en HUBSUB. Plezier, kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

·Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

·Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.

Officemanager
Vacature
Voltijd
€ 2500 - € 3500