Vacature
Voltijd
€ 2500 - € 4000
Een afwisselende en uitdagende rol die past bij een jurist die een tikkeltje eigenwijs is en graag vanuit een bedrijfskundige visie adviseert over juridische mogelijkheden voor organisaties.

Een afwisselende en uitdagende rol die past bij een jurist die een tikkeltje eigenwijs is en graag vanuit een bedrijfskundige visie adviseert over juridische mogelijkheden voor organisaties. Samen met onze huidige jurist ben je het aanspreekpunt voor onze juridische adviesdienst; REEF geeft raad. Je biedt onze opdrachtgevers op een laagdrempelige manier juridische hulp op verschillende rechtsgebieden zoals; arbeidsrecht, contractrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een partner die snel een oplossing kan bieden, van juridische vraagstukken tot en met procederen. Denk bijvoorbeeld aan ontbinding van een huurovereenkomst, bewerkstelligen van fusies of ontslag op staande voet. Snel kunnen schakelen en besluitvaardigheid is dus zeer gewenst. Het gaat om vaste opdrachtgevers variërend van MKB tot grote productiebedrijven, van woningcorporaties tot zorginstellingen. Dat betekent ook dat jouw advies moet passen bij de opdrachtgever. Oftewel, je bent een jurist beschikkend over groot inlevingsvermogen met een zeer pragmatische werkwijze en commercieel inzicht.


Naast jouw rol als juridisch adviseur voor onze opdrachtgevers ga je aan de slag met het verstevigen van het juridisch fundament van onze eigen organisaties: REEF en HUBSUB. REEF is een projectenorganisatie en HUBSUB een detacheringsbureau. Twee zusterbedrijven met een andere marktbewerking, maar voor beiden geldt: professionele organisaties met een formele uitstraling en een informele cultuur.

Jouw toegevoegde waarde

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding Rechten.
 • Je hebt in ieder geval een paar jaar werkervaring of relevante stage-ervaring en je hebt voldoende zelfvertrouwen om juridische vraagstukken van a tot z op te pakken en onze opdrachtgevers zelfstandig te adviseren.
 • Je bent fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar.
 • Juridische taal staat altijd niet bekend om toegankelijkheid, jij bent in staat om een juridische oplossing juist wel toegankelijk en begrijpelijk te maken.
 • Je bent in staat commercieel te denken waarbij het uitgangspunt het belang van de opdrachtgever is.
 • Je denkt in oplossingen en ziet eerder kansen dan problemen.

Het resultaat voor jou

 • Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.
 • Een bruto maandsalaris tussen €2800-, - €3800-, in lijn met jouw vaardigheden en ervaring.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en uitzicht op een vast dienstverband.
 • Voor ontwikkeling en begeleiding kun je natuurlijk terecht bij onze jurist, ze leert je graag alle kneepjes van het vak. Een functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën en de mogelijkheid om te leren van een ervaren jurist op verschillende rechtsgebieden en met verschillende opdrachtgevers.
 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met HR, Office, Marketing en Finance voor de twee bedrijven; REEF en HUBSUB.
 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.
Jurist
Vacature
Voltijd
€ 2500 - € 4000