Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 4000
De functie bevat afwisselende en veelzijdige HR-verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het up to date houden van de verschillende HR tools zoals de HR-gesprekscyclus, opleidingsbeleid en verschillende HR regelingen.

Onze nieuwe HR-adviseur houdt van de dynamiek van een commerciële omgeving waar altijd wel iets gebeurd. Je wordt onderdeel van het HR-team wat bestaat uit een HR-adviseur en corporate recruiter. Daarnaast vinden we in het shared service center aansluiting bij de HR administratie en worden we gefaciliteerd door onze operationeel manager. Directe communicatie, lachen met elkaar en hard werken staat voorop. Onze HR-adviseur Kim de Veer vertelt er meer over;

“We zijn een zelfsturend team en “rocken” het dagelijks met zijn tweeën én met collega’s van andere afdelingen. De vele innovatieve HR projecten voor zowel REEF als FORTEC pakken we samen op. We maken daarbij gebruik van elkaars expertise.”

Vanuit het shared service center werken we samen met de afdelingen Finance, Marketing, Office en Legal voor twee bedrijven REEF en FORTEC. REEF is een projectenorganisatie en FORTEC een detacheringsbureau. Twee verschillende bedrijven binnen de arbeidsbemiddeling met een andere uitstraling en personele visie.

De functie bevat afwisselende en veelzijdige HR-verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het up to date houden van de verschillende HR tools zoals de HR-gesprekscyclus, opleidingsbeleid en verschillende HR regelingen. HR-administratie valt niet onder deze functie. Jij bent een proactieve adviseur voor personele- en organisatie brede vraagstukken zowel richting medewerkers als richting management. Je bent een belangrijke schakel als het gaat om ziekteverzuim en levert een bijdrage bij het verlagen hiervan. Sterker nog, voorkomen is beter dan genezen, je denkt na over medewerkerstevredenheid en vitaliteit. Zoek jij nog meer uitdaging? Dat kan, want jouw functie staat niet voor 100% zwart op wit. Je signaleert verbeterprojecten en gaat daarmee aan de slag.

Jouw toegevoegde waarde

 • Je bent een stevige gesprekspartner voor management, sales en recruitment. Je bent in staat jouw eigen standpunt helder over te brengen en creëert draagvlak. Een discussie ga je niet uit de weg, dat vind je juist leuk. Jij kunt onze sales mensen overtuigen en hen meenemen in de HR visie waarbij soms een spanningsveld bestaat met het commercieel belang.
 • Je bent resultaatgericht en weet op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen.
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt tenminste 4 jaar ervaring als HR-adviseur of HR-businesspartner.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar, minder dan 32 uur is niet mogelijk.
 • Je hebt ervaring opgedaan bij een middelgroot, commercieel bedrijf.
 • Je hebt ervaring met verzuimmanagement.

Het resultaat voor jou

 • Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.
 • Een salaris tussen €3000-, - €3700-, in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
 • Een flexibele en moderne werkomgeving op ons kantoor in Eindhoven met mogelijkheid tot flexwerken.
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën.
 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt samen met HR, Legal, Office en Finance. Daarnaast werk je veel samen met collega accountmanagers en recruiters bij twee salesbedrijven REEF en FORTEC. Plezier, kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond. Nu even niet natuurlijk, maar dat halen we later weer in!
 • Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.

Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

HR-adviseur
Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 4000