Corporate recruiter

Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 4000
.

Als recruiters onder elkaar, weten we natuurlijk dondersgoed dat het vinden van de juiste kandidaat een absolute kunst is. Jij hebt een cruciale rol in het vormen en uitbouwen van de organisatie. Het is een pragmatisch, agile actieplan waarmee je continu inspeelt op de markt en doelgroep door slim in te zetten op recruitment marketing en employer branding. En daarin krijg jij de mogelijkheid om jouw eigen creativiteit de vrije loop te laten. Al vinden we het wel belangrijk dat hierin een persoonlijke aanpak centraal staat. Want het draait niet alleen om de juiste techniek (waar gelukkig ons marketingteam over beschikt), maar een flinke dosis enthousiasme, oprechte interesse en bevlogenheid. Als corporate recruiter ga je aan de slag met alle essentiële bouwstenen van een goed recruitmentproces:

Jouw toegevoegde waarde

Jij bent de corporate recruiter die de arbeidsmarkt en relevante doelgroepen door en door kent en jij richt jouw strategische werving hierop in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en bent een kei in stakeholdermanagement. Tot slot vindt je het leuk om te brainstromen en jouw creativiteit in te zetten op het gebied van recruitment marketing, employer branding en recruitment campagnes om potentiële kandidaten te verbinden aan REEF.


Wat neem jij mee?

 • Zo’n twee tot drie jaar ervaring als corporate recruiter, talent acquisition specialist of bureau recruiter. Heb je ervaring binnen arbeidsbemiddeling als talentmanager of recruitment consultant en wil je graag een stap maken richting corporate recruitment? Reageer gerust!
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar, het precieze aantal uren kunnen we natuurlijk afstemmen in overleg.
 • Recruitment-denkniveau, door jouw ervaring, creativiteit en een hbo-opleiding.


Het resultaat voor jou

 • Je komt te werken in een omgeving waar corporate recruitment optimaal gefaciliteerd wordt.
 • Je krijgt een brutosalaris tussen de €2800,- en €3900,- op basis van een fulltime dienstverband in lijn met jouw ervaring.
 • Je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, collectieve zorgverzekering, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen af te nemen. Tot slot uitzicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om flexibel te werken.
 • Een uitgebreid inwerktraject met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen van Goodhabitz. Daarnaast krijg je begeleiding van twee trainers, collega recruiters en onze recruitmentmanager.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten tot een motortour en van een uitje in Scheveningen tot een weekendje skiën.


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Corporate recruiter
Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 4000