Bedrijfsjurist

Vacature
Voltijd
€ 4500 - € 3000
Een afwisselende en uitdagende rol die past bij een jurist die een tikkeltje eigenwijs is en graag vanuit een bedrijfskundige visie adviseert over juridische mogelijkheden voor intern en opdrachtgevers

Hoe ziet een willekeurige werkweek als jurist bij REEF geeft raad eruit?

Op maandag start je de week met een weekstart waarbij samen met de organisatie en team Legal wordt gekeken wat er deze week op de planning staat. Vervolgens ga je aan de slag met het herzien van de interne protocollen inzake ongewenst gedrag van een opdrachtgever en stel je een overeenkomst voor opdracht op voor de inhuur van een ZZP-er. De volgende dag zorg je ervoor dat alle binnenkomende juridische vragen worden beantwoord. In de middag trek je je terug om de mondelinge behandeling van de verzoekschriftprocedure van woensdag verder voor te bereiden. Op woensdag vertrek je op tijd naar de rechtbank voor de behandeling van de verzoekschriftprocedure die jij voor onze opdrachtgever bent gestart. Donderdag besteed je de ochtend aan eigen ontwikkeling en het bijwerken van jouw administratie en 's middags pak je de juridische vragen van onze opdrachtgevers weer verder op. Op vrijdag vertrek je in de ochtend naar een potentiële opdrachtgever om samen met deze ondernemer te sparren over zijn organisatie, het juridisch fundament en eventuele juridische verbeterslagen die kunnen worden gemaakt. Vrijdagmiddag stel je nog een model arbeidsovereenkomst op voor een opdrachtgever en stop je op tijd om in onze kroeg lekker te ontspannen tijdens de borrel in ons eigen café!

Jouw toegevoegde waarde

Wat breng je mee?

·Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding Rechten/Rechtsgeleerdheid.

·Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring je hebt voldoende zelfvertrouwen om juridische vraagstukken van A tot Z op te pakken en onze opdrachtgevers zelfstandig te adviseren. Specialisatie op het gebied van arbeidsrecht, contractrecht, huurrecht of ondernemingsrecht is een pré.

·Je bent fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar.

·Juridische taal staat altijd niet bekend om toegankelijkheid, jij bent in staat om een juridische oplossing juist wel toegankelijk en begrijpelijk te maken.

·Je bent in staat commercieel te denken waarbij het uitgangspunt het belang van de opdrachtgever is.

Je denkt in oplossingen en ziet eerder kansen dan problemen.

Het resultaat voor jou

Wat krijg jij van ons:

·Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.

·Een bruto maandsalaris tussen €3000-, en €4500-, in lijn met jouw vaardigheden en ervaring.

·Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en uitzicht op een vast dienstverband.

·Voor ontwikkeling en begeleiding kun je natuurlijk terecht bij onze jurist, ze leert je graag alle kneepjes van het vak. Een functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën en de mogelijkheid om te leren van een ervaren jurist op verschillende rechtsgebieden en met verschillende opdrachtgevers.

·Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met HR, Office, Marketing en Finance voor de twee bedrijven; REEF en HUBSUB.

·Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

·Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.

Bedrijfsjurist
Vacature
Voltijd
€ 4500 - € 3000