Accountmanager Adviesdiensten

Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 4000
Als accountmanager ben jij aanspreekpunt voor deze unieke diensten in de arbeidsmarkt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor sales maar zorgt ook dat onze huidige klanten tevreden zijn met de diensten die we leveren.

Als accountmanager adviesdiensten ga jij het gesprek aan met bedrijven over hun behoefte binnen juridische ondersteuning en inzicht in de arbeidsmarkt. En misschien nog wel over veel meer. Want REEF heeft nu twee diensten: REEF geeft raad en REEF recruitment, maar dat kun je in de toekomst nog verder uitbreiden. REEF geeft raad geeft juridisch advies wat begrijpelijk is, snel geleverd wordt én betaalbaar is. REEF recruitment biedt inzicht in de arbeidsmarkt en ondersteunt bij het gehele wervingsproces. Beiden worden op afstand geleverd vanuit REEF. Heeft een klant behoefte aan ondersteuning op locatie? Dan levert één van je collega’s vanuit projectmanagement graag een specialist op locatie.

Als accountmanager ben jij aanspreekpunt voor deze unieke diensten in de arbeidsmarkt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor sales maar zorgt ook dat onze huidige klanten tevreden zijn met de diensten die we leveren. Hoe je dat doet dat is aan jou. Daarnaast richt je je op de procesgang van de adviesdiensten. In samenwerking met juridisch coördinator Marloe en recruitment coördinator Loes maak jij REEF geeft Raad en REEF Recruitment tot een succes. Concreet doe je meerdere acquisitiebezoeken per week, relatiebeheer met bestaande klanten en je denkt continu mee over verbeteringen en zichtbaarheid in de markt. Jij bent in staat om op niveau te communiceren, je zit namelijk aan tafel met directeuren, managers en HR. Daarbij kun je gesprekken voeren over bedrijfsvoering en strategische doelstellingen om via die weg onze diensten in de markt te zetten.

Jouw toegevoegde waarde

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken.
 • Minimaal 4 jaar ervaring in een commerciële functie als accountmanager.
 • Een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je bent resultaatgericht omdat je energie krijgt van het behalen van targets.
 • Ondernemerschap staat bij jou hoog in het vaandel: Je benadert uit jezelf potentiele klanten en doet voorstellen voor acties om huidige markten op een nieuwe manier te benaderen.
 • Je bent commercieel: Je handelt vanuit kansen in de markt en weet deze op waarde te schatten. Je gaat de juiste relaties aan en creëert je eigen kansen.
 • Je bent een echte onderhandelaar: Jij boekt optimale resultaten bij gesprekken met tegenstrijdige belangen.

Het resultaat voor jou

 • Je komt te werken in een omgeving waar ondernemerschap en accountmanagement optimaal gefaciliteerd wordt.
 • Je krijgt een salaris tussen de €2600,- en €3600,- in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.
 • Je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.
 • Een uitgebreid inwerktraject met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen. Daarnaast word je begeleid door twee salestrainers, collega accountmanagers en jouw manager.
 • We kijken samen naar de juiste stappen voor jouw carrière met behulp van REEF-carrièremanagement.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • Leuke collega’s: 26 accountmanagers, 11 recruiters, 22 staff-medewerkers en 1 directeur/eigenaar
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten tot een motortour en van een uitje in Scheveningen tot een weekendje skiën.

Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Accountmanager Adviesdiensten
Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 4000