Accountmanager

Vacature
Voltijd
€ 2000 - € 4000
Verbinden, ondernemen en gas geven, daar krijg jij energie van! Je straalt volop gedrevenheid uit, want jij wil resultaat behalen.

En wat kunnen wij van jou leren? Als accountmanager bij REEF werk je namelijk continu samen met andere accountmanagers in een team. Elkaar versterken, openstaan voor feedback en van elkaar leren. Daar draait het om. REEF is een projectorganisatie. Concreet betekent dit dat jij als accountmanager professionals verbindt aan projecten bij opdrachtgevers. We zijn vanuit 10 salesteams actief binnen 10 verschillende branches, van Personeel en Organisatie tot techniek. Per team zien de klanten, kandidaten en het salesproces er anders uit. We geloven echter wel in focus. Jij zult je dus richten op een specifieke branche zodat je je kunt ontwikkelen tot volwaardig gesprekspartner. De inhoudelijke kennis is (nog) niet nodig, dat leren we je wel, affiniteit met een branche en oprechte nieuwsgierigheid heb je daarentegen wel nodig. Dat zorgt ervoor dat jij je echt kunt verdiepen in datgeen wat jouw opdrachtgevers en kandidaten dagelijks bezighoudt.

Drie focusgebieden:

 • Sales: de grootste focus. Je gaat aan de slag met het opbouwen van een netwerk, want die relaties komen natuurlijk niet aanwaaien. Jij weet hoe je jouw opdrachtgevers kunt vinden (acquisitie), binden en behouden voor de lange termijn (relatiebeheer). Dit zijn vaak de “grotere” opdrachtgevers binnen de profit of non-profit, denk bijvoorbeeld aan groot-MKB, gemeenten of multinationals.
 • Recruitment: We hebben recruiters in dienst bij REEF met alle benodigde kennis van de arbeidsmarkt. Jij kent de vraag, de recruiter het aanbod. Daarom schakelen jullie direct met elkaar. Jij bent verantwoordelijk voor de aanname van de juiste kandidaat en voert daarom wekelijks sollicitatiegesprekken die worden ingepland door de recruiter.
 • Projectmanagement: een HR-verandertraject of de leiding over een bouwproject? Hier ligt niet jouw verantwoordelijkheid. Maar bij professionals in jouw team wel. Jij speelt hier wel een belangrijke rol in. Je inventariseert het project en zorgt voor de juiste match. Tijdens het project begeleid je de professional en faciliteer je waar nodig. Is een project afgerond? Dan zorg jij voor het volgende project.

Jouw toegevoegde waarde

Je hebt behoorlijk wat verantwoordelijkheid en uitdaging binnen deze functie. Daarom past dit bij een accountmanager die ambitieus (jij wil succesvol zijn), gedisciplineerd (jij weet welke stappen je moet ondernemen om tot resultaat te komen) en nieuwsgierig is (oprechte interesse in je gesprekspartner en het doorgronden van organisaties) met een flinke dosis lef (nee is soms ook een antwoord).

Wat neem jij mee?

 • Bij voorkeur 2 tot 4 jaar ervaring in een commerciële functie zoals accountmanager, intercedent, recruitment consultant.
 • Je bent 32 – 40 uur beschikbaar.
 • Een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je past bij een open, directe cultuur met korte lijnen. Onze commercieel manager Bas vertelt er meer over; “Hard werken, veel plezier, ruimte voor ontwikkeling, een eigen café , Brabantse mentaliteit, vette trips, successen vieren en eigen verantwoordelijkheid nemen en krijgen. Dat typeert REEF.”

Het resultaat voor jou

 • Je komt te werken in een omgeving waar accountmanagement optimaal gefaciliteerd wordt. Ons CRM-systeem is up to date, je krijgt begeleiding van twee salestrainers gespecialiseerd in consultative selling en daarbovenop komen nog ervaren collega's die altijd bereid zijn je te helpen.
 • Je krijgt bij een fulltime dienstverband een brutosalaris tussen de €2600,- en €3900,- in lijn met jouw ervaring. (Deze indicatie is gebaseerd op het functieniveau medior accountmanager en kan afwijken bij junior of senior accountmanagers).
 • Resultaat wordt beloond, je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.
 • Een auto van de zaak, zodat jij altijd naar jouw klanten kunt rijden.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met daarnaast uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid inwerktraject met daarnaast de keuze uit 42 aanvullende in-house trainingen en 120 online trainingen van Goodhabitz.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Accountmanager
Vacature
Voltijd
€ 2000 - € 4000