projecten REEF supply chain

Concrete voorbeelden van projecten waarbij onze vakspecialisten een zo efficiënt mogelijke bijdrage leverden, vind je hier.

 

Overall projectplanningen tot op beheersbaar detailniveau

Bewaken van het verschil tussen de verwachte en werkelijk detailplanning, het opstellen van projectmanagementrapportages en het adviseren van het management over eventuele afwijkingen.

Implementeren van een solide supplychainbase

Implementeren van een solide supplychainbase, vooral wat betreft non-product related goederen. Verantwoordelijk voor het monitoren van de leveranciersmarkt, contractmanagement, opvragen offertes en opstellen van leverings- betalings- en logistieke voorwaarden. Ook onderhandelen met en contracteren van nieuwe leveranciers, inclusief monitoren van de supplier performance.

Purchase engineering

Realiseren van een tijdige levering van benodigde spare parts en optimaliseren van het operationele bestelproces. Ook bewaken van doorlooptijden, leveringen en serviceniveaus. Signaleren van potentiële incidenten en fungeren als coördinator bij incidenten. Daarnaast onderhouden van contacten met leverancier en deelnemen aan multidisciplinaire projectteams.

Centralisatie van alle Europese supplychainactiviteiten en -voorraden vanuit een lean-implementatietraject

Functionele aansturing aan projectteams om de gehele supply chain zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. De activiteiten hebben raakvlakken met IT, hr, finance, customer service, productmanagement en purchasing.

Bavaria

Ontwikkelen van productieplannen

Verantwoordelijk voor de supplyplanning van het gereed product op de korte en middellange termijn. Ook vormen van schakel tussen vraag en de brouwerij, reconditioning-/displayplanning, component orientation en bestelling bij externe fabrikanten. Daarnaast optimalisatie voorraadbeheer, masterdata van de planning- en productparameters in SAP en Infor AP, Fase In/-Out en ondersteuning bieden aan het S&OP-proces.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.