• projecten REEF proces en productie
  /daarom!
  nodigen wij u uit kennis met ons te delen
  Kennis delen
 • projecten REEF proces en productie
  /daarom!
  zetten wij uw project centraal
  Projecten
 • projecten REEF proces en productie
  /daarom!
  delen wij onze kennis met u
  Artikelen

projecten REEF proces en productie

We geven graag een overzicht van projecten waar andere vakspecialisten hun kennis al deelden.

 

Heinz

Identificeren van verliezen en sturen naar duurzame verbetering van de prestaties

Aansturen van drie focused-improvement-teams (FIT-teams). Deze teams werken aan OEE-verbeteringen van de vijf belangrijkste verpakkingslijnen.

MSD

Controle op veiligheidsmaatregelen en de naleving ervan

Adviseren en ondersteunen van medewerkers en management van farmaceutische producenten rond invulling en beheersing van veiligheids- en arbeidsomstandigheden, gezondheid en milieu. Opstellen van RI&E, inbrengen van verbetervoorstellen en bewaken van veiligheidsmanagementsystemen en -doelstellingen.

 

Voorbereiden en uitvoeren van ontwerp, engineering, bouw, start-up en close-out van investeringsprojecten

Beheer, bewaking en controle van projecten en de betrokken disciplines en leveranciers. Communiceren en rapporteren van afwijkingen aan leveranciers en interne klanten. Assisteren bij start-upfase van nieuwe apparatuur en systemen. Ook beheer volledige financiële afsluiting van investeringsprojecten.

Aspen

Maintenance engineering

Adviseren over onderhoudbaarheid, betrouwbaarheid en bedienbaarheid van installaties ter verbetering van het ontwerp van TS-en. Verbeteren en operationeel maken van TS-en, onderhoudsplannen en onderhoudscontracten. Daarnaast verzorgen van de overdracht van TS-en naar onderhoud en bediening. Ook het aanleveren van deelbegrotingen voor maintenance en budgetbewaking en een optimale aftersalesservice creëren maakte deel uit. Tot slot ondersteunen bij afname (IQ/OQ/PQ) en in bedrijf stellen van installaties.

Royal HaskoningDHV

Projectleiding (plant)geïntegreerde werktuigbouwkundige projecten

Constructie en ontwerp binnen het engineeringtraject, van probleemanalyse bij de klant tot en met de definitiefase. Ook zorg dragen voor de werkende installaties binnen het werktuigbouwkundige vakgebied.

Friesland Campina

Werkvoorbereiding en (onderhouds)engineering

Ondersteuning van de technische dienst vanwege tijdelijke afwezigheid van de clusterleader Maintenance TS. Werkzaamheden waren het aansturen van de werkplaats en het storingsmagazijn en het in kaart brengen van de werkprocessen.

Carbolim

Toetsen van veiligheidsnormeringen

Toetsen en herschrijven van RI&E's. Schrijven van plan van aanpak. Aanpassen en actualiseren van het brandweeraanvalsplan (in overleg met de bedrijfsbrandweer van Chemelot). Coachen van de medewerkers. Ontwerpen van een werkvergunningsysteem.

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.