• REEF proces en productie
  /daarom!
  nodigen wij u uit kennis met ons te delen
  Kennis delen
 • REEF proces en productie
  /daarom!
  zetten wij uw project centraal
  Projecten
 • REEF proces en productie
  /daarom!
  delen wij onze kennis met u
  Artikelen

REEF proces en productie

Team proces & productie richt zich op dienstverlening aan dat gedeelte van de industrie waar serie- en/of procesmatig grondstoffen, halffabrikaten en/of nieuwe producten vervaardigd worden.

Drie kerngebieden

In beide productieomgevingen kenmerken de processen zich vaak door een hoge mate van automatisering en zijn continuïteit en veiligheid kernbegrippen. Er wordt daarom constant geïnnoveerd op onderhoud en verbetering van de processen en alle daarmee samenhangende technologieën. Binnen team proces & productie richten we ons daarom op drie kerngebieden:

Onderhoud  Productie  CAPEX-projecten

In die drie kerngebieden helpen we onze klanten door gericht de benodigde kennis, vaardigheden en ervaringen in te zetten bij hun projecten. We treden graag op als partner van onze opdrachtgevers in het maken van ‘de stap van industry 3.0 naar industry 4.0’.

Industry 4.0

Industry 4.0 verwijst daarbij naar de 4e industriële revolutie. Deze wordt gevoed door een koppeling van de internetrevolutie met de technologische ontwikkelingen binnen de productie- en procesindustrie. Enkele hoofdthema’s hierbij zijn advanced robotics, the internet of things, big data & analytics en additive manufacturing. REEF bouwt met haar projectspecialisten voortdurend aan het bundelen van kennis en ervaring over deze thema’s alsook aan de ontwikkeling van soft skills.

Industry 4.0

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.