HR nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief deelt HR-adviseur Kimberley de Groot het laatste nieuws over HR bij REEF. In deze nieuwsbrief duiken we in de onderwerpen persoonlijke ontwikkeling en beoordelen. 

onze kennisjouw groei

Welkom!

in juni heeft Kim de Veer, na 7 mooie jaren, REEF verlaten voor een nieuwe uitdaging. Door het vertrek van Kim is er een plekje vrijgekomen in het HR team, die al snel is vergeven aan onze 'nieuwe' collega Loes van Engelen. 

Loes is in 2018 bij REEF gestart als recruiter binnen één van onze 10 expertises, namelijk Sociaal en Juridisch. Al gauw werd Loes onze corporate recruiter en heeft zij dankzij haar heldere visie, vastberadenheid en recruitment-kennis vele collega's mogen verwelkomen. Mede hierdoor kan onze toekomstige corporate recruiter verder bouwen aan de sterke basis die Loes heeft neergezet. 

De aankomende tijd pakken Loes en Kimberley samen de laatste projecten van dit jaar op. Daarnaast is Loes al langer betrokken bij de digitale leeromgeving van 'GoodHabitz' en gaat ze hier de aankomende tijd mee verder.

We wensen Loes natuurlijk heel veel succes! 

Neem op contact op met Loes

Bijzondere tijden 

De veranderende wereld om ons heen brengt allerlei gevolgen met zich mee, waaronder de hoge inflatie. Dit gevolg zien we met name financieel, maar we voelen het ook en het vraagt daarom om financieel bewustzijn. Zorgen over geld kunnen een bron van spanning zijn en daar zijn wij ons bewust van. Op zeer korte termijn hoor je meer over het salarishuis per januari, wat inzicht geeft in jouw inkomsten vanaf het nieuwe jaar.

Met alleen salarisverhoging worden eventuele financiële zorgen niet verholpen. Het creëren van bewustwording is minstens net zo belangrijk voor het vinden van een oplossing. Vanuit de overheid wordt veel ondersteuning geboden voor het behouden van gezonde financiële situaties. Dit is voor de meesten onbekend terrein en daarom brengen wij de mogelijkheden graag onder de aandacht. Zo kun je anoniem gebruik maken van SchuldHulpMaatje en de FiKks app. Ook kun je altijd bij de gemeente terecht om samen te kijken naar de mogelijkheden je kunnen helpen bij het maken van financiële keuzes.

Ga het gesprek aan

Maak je je zorgen hoe je financieel fit kunt worden of blijven, neem dan contact op met Kimberley, vertrouwenspersoon bij REEF, om de samen de mogelijkheden te bekijken.

Neem contact op met Kimberley

Ontdek de masterclass 'Gedragsverandering' van Ben Tiggelaar

Het einde van het jaar komt langzaam dichterbij, tijd voor goede voornemens! 'Ik ga volgend jaar gezonder leven' is een mooi voorbeeld hiervan. Een goed streven, maar hoe vaak maken mensen hun goede voornemens waar? Dat gebeurt maar bij 5% van de mensen. Goede voornemens helpen je vaak niet verder. Een fantastisch plan wat niet wordt uitgevoerd, heeft net zoveel effect als geen plan. De sleutel tot succes zit hem vaak in gedragsverandering, bij jezelf maar ook de mensen in jouw omgeving.

Als projectspecialist bij REEF werk je natuurlijk ontzettend veel samen met anderen. Met directe collega’s, met verschillende opdrachtgevers, met verschillende teams en soms ook nog eens met externe partijen. Denk je ook wel eens 'dit zouden we anders aan moeten pakken' of 'dit loop voor geen meter'? Luister dan naar Ben Tiggelaar, expert op het gebied van gedragsverandering en dan weet jij binnen de kortste keren hoe je die samenwerking wél succesvol moet laten verlopen. Win-win!

Benieuwd of deze masterclass interessant is voor jou? Ontdek het met de quickscan en je weet binnen 5 minuten of Ben jou verder kan helpen.

Start de quickscan

Geef jouw voorkeur door

Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwe opleidingskalender voor alle REEF-collega's. Nog niet alle opleidingen en trainingen zijn afgerond, maar we hebben de afgelopen tijd veel nieuwe inschrijvingen binnen zien stromen.

Achter de schermen zijn we hard aan het werk om de opleidingskalender voor 2023 in orde te maken. Omdat we telkens weer zo goed mogelijk in willen spelen op de leerbehoefte, zijn wij erg benieuwd naar de onderwerpen waarover jij meer te weten wil komen. Deel jouw leerbehoefte met ons door te mailen naar hr@reef.nl. Wil je zelf een opleiding verzorgen, dan ontvangen wij graag een mailtje en nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Persoonlijke ontwikkeling

We merken dat er steeds meer ontwikkelgesprekken gepland worden. Dit vinden wij, als HR-zijnde, een mooie ontwikkeling die wij graag stimuleren. Daarom blijven wij paraat staan om aan ontwikkelgesprekken deel te nemen. Heb je behoefte aan hulp bij jouw voorbereidingen of heb je vragen over het ontwikkelgesprek, neem dan gerust contact op met ons via hr@reef.nl

 

Meer informatie

Wil jij meer achtergrondinformatie over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op met Kimberley de Groot.