HR nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief deelt HR-adviseur Kimberley de Groot het laatste nieuws over HR bij REEF. Dit keer staat de nieuwsbrief in het teken van allerlei nieuwe onderwerpen, waar we de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt. Ontdek in deze nieuwsbrief waar we mee bezig zijn en wat zoal nieuw is. 

onze kennisjouw groei

Ons beleid, jouw vitaliteit

Als organisatie willen wij de beste zijn in alles wat we doen. Dit kan alleen als onze collega’s de beste versie van zichzelf zijn, dus ook jij! De beste versie van jezelf ben je als jij je eigen invulling kunt geven aan vitaliteit. Ervaar meer werkplezier, een hogere productiviteit en duurzame samenwerking, doordat REEF samen met jou onderzoekt wat jouw vitaliteit en weerbaarheid verhoogd.

Bij REEF geloven we erin dat we jou kunnen stimuleren om jouw welzijn te vergroten. Door de stimulatie wordt zelfbewustzijn gecreëerd en vanuit daar jouw intrinsieke motivatie. We richten ons beleid daarom voornamelijk op fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Door hier structureel mee bezig te zijn, kunnen onze collega’s zelfbewustzijn creëren en met intrinsieke motivatie werken aan de vitaliteit. Als vitale medewerker ervaar je meer ruimte om te ontwikkelen naar een hoger niveau en behaal je nóg betere projectresultaten bij jouw opdrachtgever.

De maand september staat in het teken van voeding en hopen wij jou te inspireren om bewust met voeding om te gaan. Daarover later meer!

Lees hier het vitaliteitsbeleid

Nieuwe onboardingsdag

De afgelopen tijd hebben we bij onze collega's opgehaald hoe zij bij REEF de eerste periode hebben ervaren, oftewel de onboarding. Met jullie input hebben we het programma van de REEF-deelt-kennismaking in een nieuw jasje gegoten.

Tijdens deze onboardingsdag worden onze nieuwe collega’s meegenomen in projectmatig werken bij REEF, accountable werken én volgen zij een training stakeholdermanagement. Ben jij ook benieuwd naar deze onderwerpen en heb je interesse in een training ‘accountable werken’ of ‘stakeholdermanagement’, klik dan op onderstaande button om jezelf aan te melden. 

Schrijf jezelf in

Nieuwe functieomschrijvingen

Binnen onze organisatie zijn er wel 300 verschillende functies. Iedere specialist en ieder project is namelijk anders en dat ook nog eens binnen tien verschillende vakgebieden! Om ervoor te zorgen dat je nóg beter weet wat er van je verwacht wordt en hoe je kunt doorgroeien, worden er nieuwe functiekompassen opgesteld. Deze functiekompassen zijn volledig gericht op jouw vakgebied en daarom erg herkenbaar.

Vanaf de maand augustus tot en met het einde van dit jaar gaan we met verschillende collega's in gesprek om de functiekompassen vorm te geven. Ons streven is om deze vanaf het nieuwe jaar te gebruiken. Ben je benieuwd naar meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen via onderstaande knop.

Meer informatie

Nieuwe manier van werken

De kans is groot dat je het al geregeld voorbij hebt horen komen; accountable werken. Deze manier van werken is inmiddels de gezamenlijke taal van REEF. Met behulp van het High Performance Systeem, Accountable Team Meetings, D.R.A.’s en projectplannen gids jij jouw opdrachtgever naar het beste resultaat.

Klinkt het jou niet bekend? Schrijf je dan in voor de training ‘Ieder project tot een succes’ op 16 november via hr@reef.nl door onderstaande knop te volgen.

Training 'Ieder project tot een succes'

Nieuwe trainingen

Er zijn weer nieuwe trainingen te vinden in de online leeromgeving GoodHabitz. Neem een kijkje en ontdek nieuwe trainingen, zoals 'De Geluksformule' en 'Veilig aan het werk'. Deze nieuwe en verbeterde trainingen vind je onder het kopje 'in de spotlights'. Benieuwd naar welke training goed bij jouw persoonlijke ontwikkeling past, maak dan de Goodscan. 

Ga direct naar GoodHabitz

Meer informatie

Wil jij meer achtergrondinformatie over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op met Kimberley de Groot.