Zoek Alle vacatures

We zijn aan het groeien en verwelkomen daarom een drietal nieuwe projectmanagers

Door: REEF / 22 augustus 2019 / Algemeen

REEF is aan het groeien. Om te zorgen dat wij klaar zijn voor de toekomst is een investering nodig in goede medewerkers. We verwelkomen daarom een drietal nieuwe projectmanagers. Hierdoor zijn wij in staat onze huidige en potentiële opdrachtgevers nog beter te ondersteunen tijdens hun projecten. En zorgen we dat onze projectspecialisten ondersteund worden in het behalen van het gewenste resultaat bij onze opdrachtgevers.

Hilde, Sanne, Davy: projectmanagers REEF

Van links naar rechts:

Hilde van Beek is gestart als projectmanager VTH. Zij richt zich binnen het vakgebied op de provincie Limburg. “Vol enthousiasme start ik bij REEF, omdat ik overtuigd ben dat ik onze projectspecialisten, gemeenten en omgevingsdiensten kan ondersteunen bij hun projecten. Ik kijk uit naar de vakinhoudelijke gesprekken met specialisten en organisaties.”

Sanne Vermeulen versterkt met haar ervaring en kennis van de arbeidsmarkt het vakgebied Sociaal en Juridisch als projectmanager. “Ik vind het belangrijk om de kracht van elke individu naar boven te halen en projectspecialisten te helpen in het bereiken van hun doel: het project vinden dat aansluit bij hun wensen en behoeften. Maar daarnaast ook het vraagstuk van de opdrachtgever helder in kaart brengen, zodat de juiste projectspecialist verbonden wordt aan de behoefte van de organisatie.”

Davy Denkers verwelkomen wij als projectmanager Personeel en Organisatie. Hij richt zich hierbij op HR-projecten binnen profit organisaties in heel Nederland. “Ieder gesprek ga ik positief in om ervoor te zorgen dat het vooraf gestelde resultaat behaald wordt. Ik zoek, zie en benut mogelijkheden op een creatieve en transparante wijze. Werkzaam als HR-adviseur of recruiter? Hopelijk maken we dan snel kennis.”

Benieuwd naar wat Hilde, Sanne en Davy voor jou kunnen betekenen? Of wil je jouw ideale project bespreken? Neem dan contact op, zie onderstaande contactgegevens.

Hilde van Beek
06 291 90 587
h.vanbeek@reef.nl

Sanne Vermeulen
06 291 94 553
s.vermeulen@reef.nl

Davy Denkers
06 151 43 305
d.denkers@reef.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.