Zoek Alle vacatures

Vanavond delen meer dan 250 professionals innovatieve trends

Door: REEF / 30 juni 2016 / Algemeen

Vanaf 17.00 uur vanmiddag ontvangt REEF meer dan 250 professionals op de High Tech Campus Eindhoven. Op deze innovatieve locatie, krijgen projectspecialisten en opdrachtgevers de gelegenheid kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Dit doen zij tijdens een van de zes bijeenkomsten, waar zij zich voor hebben ingeschreven.

High Tech Campus Eindhoven is de slimste km² in Nederland met meer dan 140 bedrijven en instituten die werken aan toekomstige technologieën en producten. Deze innovatieve locatie draagt dan ook bij aan de sfeer van het kennisdelen, tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Hier worden namelijk actuele trends en ontwikkelingen gedeeld voor en door professionals. Tijdens de netwerkborrel gaat het kennisdelen verder en nemen professionals de tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen.

De bijeenkomsten groeien, dit blijkt uit een stijgende lijn van aanmeldingen. Professionals komen in grote aantallen vaker terug en enthousiasmeren andere professionals uit hun netwerk. Men houdt in de gaten wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden en schrijven zich tijdig in, zodat ze verzekerd zijn van deelname.

Wij verwachten er, samen met alle professionals, een interactieve en informatieve avond van te maken!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.