Zoek Alle vacatures

Uniek zomers festival #REEFenement was een groot succes

Door: REEF / 24 juni 2019 / Algemeen

“Hoe vaak maak je het mee dat je in de Efteling 3 keer achter elkaar in dezelfde attractie kan, zonder wachtrij en dat je zelfs mag blijven zitten? Ik nog nooit, tot gisteren. Tijdens het REEFenement werd deze kinderdroom werkelijkheid. Wat heb ik genoten!” aldus Loes van Engelen, corporate recruiter bij REEF.

REEFenement 2019Het jaarlijkse REEFenement is uitbundig gevierd met ruim 850 medewerkers, relaties en hun families. Om opdrachtgevers en specialisten te bedanken voor hun inzet waren we zondag 23 juni aanwezig in de Efteling. Een uniek zomers festival, op een toplocatie met lekker eten, live entertainment, veel gezelligheid, zomerse temperaturen en de Python op de achtergrond.

“Wat was het gaaf! Fantastisch om deze groep mensen waar ik bijzonder trots op ben bij elkaar te brengen. De ‘REEF-familie’ werkt iedere dag hard aan hun eigen groei en ontwikkeling en aan die van REEF. Maar werken bij REEF moet vooral ook heel erg leuk zijn en dat was het zeker. We hebben onwijs genoten met z’n allen, bedankt iedereen voor deze geweldige dag!" vertelt Chris tevreden na afloop van de dag.

Het REEFenement stond in het teken van elkaar nog beter leren kennen, kennis delen, inspiratie opdoen, ontspannen en genieten. Iedereen heeft zichtbaar genoten en als klap op de vuurpijl werden vijf attracties na sluitingstijd opengesteld speciaal voor onze familie. 

Bekijk de foto's op de Facebook-pagina van REEF om een indruk te krijgen van de REEF-familiedag. 

Meer hoogtepunten zien? Bekijk dan de impressies vanuit de aanwezigen op Facebook en Instagram onder #REEFenement.

We vinden het ontzettend leuk om alle enthousiaste reacties te horen:

“Super geregeld! REEF is een mooi bedrijf wat veel aandacht heeft voor de mensen die er werken en voor hun relaties,” aldus Inge Dijkhuizen, VTH-specialist en relatie van REEF.

“Geweldige dag, goed geregeld, gezelligheid en lekker eten en drinken!” aldus Edwin Riem, partner van een REEF-projectspecialist.

"Ontzettend bedankt voor de prachtige dag. Organisatie was perfect en het gezelschap heel geslaagd!" aldus Marcel van den Brink, directeur Agel adviseurs.

"Mooi ontvangst, lekker eten, goede band en zonnig weer.. wat wil je nog meer. Wij hebben echt genoten." aldus REEF-projectspecialist Nicole Kiewiet, productieplanner bij ASML. 

Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn? Bekijk onze vacatures.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.