Zoek Alle vacatures

Trots op de REEF-familie

Door: REEF / 20 juli 2017 / Algemeen

Deze maand heeft de REEF-familie een gezellige dag gehad tijdens het REEFenement 2017 bij 't Boothuys in Valkenswaard. “We zijn immers met z'n allen elke dag hard aan het werk om onze carrière en daarmee ook REEF zelf nog succesvoller te maken. Om het gewenste resultaat te behalen, is het belangrijk om af en toe even te ontspannen. Vandaar de REEF-familiedag waarbij partners en kinderen ook van harte welkom!”, aldus Chris Reef. REEF zorgde dat er voor ieder wat wils was. Er waren verschillende activiteiten te doen voor jong en oud. Er kon bijvoorbeeld het avontuur opgezocht worden tijdens de survivaltocht of een rondvaart gemaakt worden tijdens de kanotocht. Als afsluiting van deze gezellige dag kon iedereen genieten van een borrel, de REEF-quiz en een heerlijke barbecue.


Alle aanwezige projectspecialisten, hun families en REEF hebben genoten van een geheel verzorgde dag waarin ze ontspanden of juist inspanden tijdens de verschillende activiteiten. Daarnaast heeft iedereen kennisgemaakt en kennis gedeeld met elkaar. “Ik ben trots op REEF-familie.” vertelt Chris tevreden na afloop van de onvergetelijke dag. Om een indruk te krijgen van de REEF-familiedag, bekijk alle foto’s van het REEFenement 2017 op de REEF-facebookpagina.


De aanwezigen die foto’s hebben gemaakt, hebben ook gehoor gegeven aan de oproep om de mooiste of grappigste foto's te delen op social media met #REEFenement2017. De drie mooiste/grappigste foto’s zijn beloond met leuke prijzen. De winnaars van de fotowedstrijd van het REEFenement 2017 zijn:

REEFenement 2017 1e prijs Kim van Gils

1e prijs

een dagje zeilen met het REEF-zeiljacht met 8 personen 


Saamhorigheid

Op deze foto is saamhorigheid duidelijk zichtbaar. Er samen iets van maken, ervoor gaan en er plezier in hebben worden hier getoond. Deze foto geeft duidelijk de REEF-cultuur weer.

Foto: Kim van Gils

REEFenement 2017 2e prijs Rian Graat

2e prijs

een 1-jarig abonnement bij Sokkies Club

 

De kracht van teambuiling en samenwerking

We werken met z'n allen elke dag hard aan onze carrière en daarmee maken we REEF ook nog succesvoller. Dit doen we met z'n allen en daarbij is kennis delen als een team en samenwerken van belang. Deze foto geeft de kracht van teambuilding en samenwerking goed weer.

Foto: Rian Graat

REEFenement 2017 3e prijs E. de Jong-van Bree

3e prijs

een paar REEF-slippers

 

Familie

Bij REEF is familie belangrijk en daarom organiseren wij ieder jaar de REEF-familiedag, het REEFenement. Op deze foto is te zien dat alle leden van de familie welkom zijn bij REEF.

Foto: E. de Jong-van Bree

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.