Zoek Alle vacatures

Training: de Omgevingswet in de praktijk

Door: REEF / 17 april 2019 / VTH

Projectspecialisten bij REEF verbeteren dagelijks hun vakkennis. Daarom kwamen dinsdagavond 16 april de projectspecialisten van REEF VTH bijeen om te discussiëren en kennis te delen over de Omgevingswet, die per 1 januari 2021 in werking treedt. REEF organiseerde hiervoor, in samenwerking met Inge Dijkhuizen van Dijkhuizen Omgevingstraining, een praktische training.

Nieuwe manier van werken
“Er verandert niets, maar tegelijkertijd verandert alles.”, aldus Inge Dijkhuizen. De Omgevingswet vraagt een nieuwe manier van werken voor VTH-specialisten. Het is dan ook belangrijk dat de specialisten de nieuwe wet begrijpen en zich ervan bewust zijn dat de manier van vergunningen verlenen en toezichthouden gaat veranderen. 

VTH-traininge omgevingswet

Van theorie naar praktijk
Tijdens de training kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Inge vertelde hoe de nieuwe Omgevingswet is opgebouwd en hoe de projectspecialisten de nieuwe wet moeten lezen en toepassen. Daarna gingen de projectspecialisten aan de slag met een casus en was er ruimte voor vragen en discussie.

De avond werd ervaren als leuk, maar vooral erg leerzaam!

Wil jij als specialist jezelf nog verder ontwikkelen door met collega’s actief kennis, vaardigheden en ervaringen uit te wisselen? Sluit je dan aan bij team REEF VTH! Sandra de Volder, talentscout VTH, vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn bij REEF. Neem voor meer informatie contact met haar op via 06 291 90 610 of s.devolder@reef.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.