Zoek Alle vacatures

Team VTH deelt kennis via informele intervisie

Door: REEF / 09 november 2018 / VTH

Bij REEF staat de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring centraal.  Wij geven je de kans om jezelf te ontwikkelen via kennisbijeenkomsten en vinden dat bijeenkomsten hartstikke leerzaam maar ook leuk moeten zijn! Projectspecialisten van het VTH-team komen daarom  regelmatig samen om kennis met elkaar te delen. Deze keer stond elkaar beter leren kennen centraal en daarom ging het VTH-team er afgelopen donderdag 8 november op uit waarbij zij samen een probleem moesten oplossen in de escaperoom en genoten van een hapje en drankje.

VTH-event

“Onze VTH-specialisten zitten op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers, maar zijn wel dagelijks bezig met dezelfde casuïstiek. Daarom vinden wij het belangrijk om elkaar beter te leren kennen, kennis te delen en samenhang te creëren. We hebben een ontzettend gezellige avond gehad, er zijn goede gesprekken gevoerd en ook de samenwerking was goed. Leuk om je collega’s op deze manier beter te leren kennen!” zegt Sandra de Volder, talentscout VTH.

Wij bedanken iedereen voor het enthousiasme en de gezelligheid!

Wil jij als specialist jezelf nog verder ontwikkelen door met collega’s actief kennis, vaardigheden en ervaringen uit te wisselen? Sluit je dan aan bij ons VTH-team! Sandra de Volder, talentscout VTH vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn bij REEF. Neem voor meer informatie contact met haar op via 06 291 90 610 of s.devolder@reef.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.