Zoek Alle vacatures

Team P&O deelt kennis via informele intervisie

Door: REEF / 04 februari 2019 / Personeel en organisatie

Bij REEF staat de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring centraal. Wij geven je de kans om jezelf te ontwikkelen via kennisbijeenkomsten en vinden dat bijeenkomsten leerzaam maar ook leuk moeten zijn! 

Intervisiebijeenkomst personeel en organisatie 

Op donderdagavond 17 januari vond de eerste intervisie van dit jaar plaats voor de REEF-projectspecialisten van team P&O. Tijdens deze interactieve sessie heeft het team kennis gedeeld over interessante thema’s en trends binnen HR, en werden tevens de onderwerpen bepaald voor de intervisiebijeenkomsten van dit jaar. 

Recruitment 2019 - trends en ontwikkelingen

Het tweede deel van de kennisbijeenkomst stond in het teken van recruitment. Michelle Bonten en Sandra de Volder, talentscouts binnen REEF, hebben een presentatie gegeven over de trends en ontwikkelingen omtrent recruitment in 2019. Het aantal vacatures blijft stijgen en het aantal mensen dat werkloos is blijft dalen. Dit vraagt om nieuwe en slimmere manieren van werken binnen recruitment. Opvallende trends zijn: het steeds belangrijker worden van Recruitment Marketing, Employer Branding, Candidate Experience, Talent Pooling, Social Recruiting en Robotisering. Tijdens de sessie zijn de trends toegelicht en voorbeelden gegeven hoe met deze trends omgegaan kan worden in de nabije toekomst.

REEF heeft op dit moment nog verschillende projectspecialisten beschikbaar met als specialisme recruitment.  Kun jij versterking gebruiken binnen jouw team? Neem dan contact op met Valesca Waleson - projectmanager personeel en organisatie, via 06 216 17 736 of v.waleson@reef.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.